Prorace heeft al enkele jaren een eigen collectie fietskleding. Dit jaar komt daar ook een nieuwe lijn met clubkleding bij. Met dit nieuw aanbod richt Prorace zich zowel op verenigingen als op de toeristenclubs.

Het gamma omvat verschillende truien, jacks, korte en lange broeken en accessoires voor gebruik in alle seizoenen. Het ontwerp van de trui is volledig vrij te kiezen en een onbeperkt aantal kleuren is inbegrepen in de basisprijs. Er wordt niet gewerkt met reservepapieren of clichékosten en extra’s als een rits over de volledige lengte, een achterzak met rits en flatlock stiksels zijn standaard zonder meerprijs.  Prorace verkondigd een korte levertermijn van 4-6 weken, scherpe prijzen en de mogelijkheid om ook kleinere aantallen te leveren.


De club kit promo is een vijfdelig kledingpakket. Het pakket bevat een trui korte mouw, trui lange mouw, een gilet, een korte koersbroek en een collant in het ontwerp van de club. Dit pakket kost € 149,- ex BTW bij een minimum bestelling van 25 stuks.
Voor meer informatie: www.prorace.be