‘We zoeken voor de Shimano Fiets Challenge op 6 mei drie test-rijders. Die allemaal een en dezelfde racefiets gaan testen’. Zo stond het de 14e te lezen.


 

En ook: ‘Zoveel soorten rijders, zoveel soorten fietsen. We zijn nu wel eens benieuwd wat drie verschillende rijders van een fiets vinden. Dit betreft een Isaac Force carbon racer, afgemonteerd met een Shimano Ultegra groep met Compact crankstel en Mavic Aksium wielset. Prijs € 2999,-. De Force is er in diverse maten maar je ‘moet’ op een 54, 55.5, 57 of 60 passen. Je krijgt de fiets enige weken in bruikleen en we gaan er vanuit dat je je hebt ingeschreven voor in ieder geval de Shimano Fiets Challenge op zondag. Het is uiteraard de bedoeling dat er een artikel uitrolt inclusief jullie ervaringen, foto’s en de gebruikelijke stijfheids en geometrie metingen. Mail voor 23 maart naar m.grootjans@smm.nl. Korte omschrijving waarom jij deze dag wel op een Force wil rijden!’


Nou, dat hebben we geweten. Tientallen hebben zich aangemeld en ondertussen hebben we drie man gevonden. Meer over deze testrijders binnenkort op deze website.