Op zaterdag 9 april a.s. organiseren de Valleirenners  voor de zevende keer de toerklassieker Veenendaal – Veenendaal. Deze schitterende voorjaarsklassieker is gebaseerd op het parcours van de Wielerklassieker ‘Dutch Food Valley Classic (voorheen Veenendaal – Veenendaal) en biedt een grote uitdaging voor sportieve en prestatiegerichte fietsers. Je kunt je vanaf nu inschrijven om verzekerd te zijn van een startplaats.

 

Het parcours gaat met twee afstanden (105 en 135 kilometer) over onder andere de Amerongse Berg, Defensieweg, Autoweg, Wageningse Berg, Italiaanseweg, Zypenberg, Emma Pyramide, Posbank, Holleweg, Grebbeberg, Koerheuvel en diverse andere beklimmingen rondom Oosterbeek, Doorwerth en Arnhem.

Deze voorjaarsklassieker is een goede voorbereiding op bijvoorbeeld de Amstel Goldrace, cyclo’s en andere klassiekers. Met je NTFU-kaart ontvang je 2 euro korting en betaal je slechts 3,00 euro voor deelname. Dit is inclusief gratis koffie/thee bij de start, materiaalpost met sportdrank en douchegelegenheid.Ook dit jaar is er weer voldoende parkeergelegenheid met parkeerwachters, zijn er uitgebreide sanitaire voorzieningen en is het mogelijk om alvast uw in te schrijven om zeker te zijn van deelname en u snel kunt starten. Het parcours is vrijwel gelijk aan de editie van 2010. Ook dit jaar is weer de steile beklimming van de Posbank vanuit Rheden in het parcours opgenomen (+8%).

Je kunt starten tussen 8.00 en 9.30 uur bij ons clubhuis op de Waardgelder 3 te Veenendaal .
Inschrijven via deze link: https://www.inschrijven.nl/formulier?id=2011040900307&ag=j&tl=nl