Om je raceband na het lekrijden tijdens een training of fietstocht van hoge luchtdruk te voorzien heeft Innovations voor 2007 een nieuw stevig en super slank pompmodel aan haar gamma toegevoegd.

De Second Wind Road is qua volume het absolute minimum om mee te nemen op de fiets. Door het pompje in het montagestukje aan de zijkant van de drinkbushouder te klikken kan je ze bijna onopgemerkt meenemen.
De Innovations Second Wind is zowel als klassieke handpomp en als CO² cartridgepomp te gebruiken. Wanneer je de cartridge op het handvat draait dan heb je een extra grote handgreep om je band manueel op te pompen. Wil je echter gebruik maken van de CO² cartridge dan draai je die in het pomphoofd en kan je de lucht gedoseerd in de band laten vloeien.
De Second Wind Road bestaat in vier uitvoeringen met een carbon of aluminium pomphuis in een lengte van 18 of 30 cm. Het CO² pompsysteem is compatibel voor cartridges van 12 en 16 gram. Innovations raadt aan om enkel originele CO² cartridges te gebruiken. € 32,95  (Alu), € 54,95 € (Carbon). Info : www.racompany.eu, www.genuineinnovations.com