‘Ben je benieuwd naar de verschillen tussen Campagnolo, Shimano en SRAM? En wil je nu wel eens weten hoe een Synapse of een SCR echt rijdt? Voor onze jaarlijkse lezerstest in Fiets zoeken wij drie rijders die graag mee willen werken’


Update: we hebben ondertussen al een behoorlijk aantal mailtjes binnen dus sluiten we de termijn van aanmelden anders moeten we nog meer mensen teleur gaan stellen. De gelukkigen -en minder gelukkigen- ontvangen nog voor 28 januari bericht!

‘Voorwaarden: je moet kunnen op vrijdag 9 februari, je moet abonnee zijn of al heel lang FIETS los kopen, je moet passen op een 58cm- of 60cm-fiets en je moet benieuwd zijn om de verschillen tussen Campagnolo, Shimano en SRAM aan den lijve te ondervinden en die ook te delen met de lezers. De locatie: Wageningen. De duur: de gehele dag. Zelf meenemen: kleding, helm, pedalen en schoenen. Wij zorgen voor de fietsen, voor omkleedruimte en een lunch. Dit alles nog onder enig voorbehoud: mocht het die dag sneeuwen of ijzelen of alsnog dit jaar de Elfstedentocht doorgaan dan verplaatsen we de datum’.