Je startbewijs voor Boogie’s Extreme ligt voor je klaar. Neem nu een halfjaarabonnement op Fiets en je ontvangt naast 30% korting een startbewijs voor Boogie’s Extreme op 14 september 2008. Wil jij hiervan profiteren? Kijk dan hier voor de aanbieding.


Fiets is al 25 jaar het grootste race & mtb magazine van de Benelux! Lees mee met ald ie andere fietsers en haal het maximale uit je hobby. Met iedere maand: racefietsen en mountainbikes getest, interviews, evenementen, trainings- en voedingstips, wielersport, reisverhalen, de nieuwste technieken en accessoires en de toerkalender.


Op zondag 14 september wordt voor de eerste keer Boogie’s extreme verreden. Michael Boogerd daagt op die dag alle fietstoeristen uit om zijn toertocht te rijden. Wie het aandurft om de finales van de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik in een tocht te rijden, moet deze datum rood omcirkelen in zijn agenda. Boogie’s Extreme zijn drie afzonderlijke fietstochten van respectievelijk 230 en 150 en 100 kilometer.


Michael Boogerd heeft de meest geliefkoosde hellingen uit zijn twee favoriete klassiekers de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik in één toertocht gekoppeld. De start en finish zijn op De Cauberg. De toerfietsers kunnen zicht opmaken voor een extreme dag waar de Stockeu, Haute Levée, La Redoute, Keutenberg, Eyserbosweg, Fromberg en o.a. Cauberg op hun wachten.


Kijk voor meer informatie of een (extra) startbewijs op www.boogiesextreme.nl