Na het succes van vorig jaar, organiseert Goossens ook dit jaar weer een aantal thema-avonden. Tijdens deze avonden zullen de deelnemers tips en uitleg krijgen over producten en trainingen.

Voor dit jaar zijn de komende avonden al gepland.
16 maart komt Jos Nederlof uitleg geven over fietsen en navigeren met behulp van GPS-navigatie. Deze nieuwe ontwikkeling geeft fietsers nog meer informatie over de route die ze gaan of hebben gefietst.
23 maart zal een vertegenwoordiger van Cyclon uitleg geven hoe mensen het best hun fiets kunnen onderhouden. Ook is er aandacht voor het nut van sportvoeding.
30 maart zal 8-voudig nationaal kampioen triathlon Frank Heldoorn een lezing verzorgen over gezond en effectief trainen met hartslagmeting. Aan het eind van de avond weet u ook hoe u de schaars vrijgemaakte trainingstijd zo goed en zo verantwoord mogelijk kunt invullen. U gaat huiswaarts met een eenvoudig toepasbare trainingsprincipes. Ook voor uw vragen over trainen zal ruimte zijn.  Deelname is gratis. Opgeven kan via www.goossensraceshops.nl. Aanvang 18.30 uur in de winkel in Borculo.