Voor veel sportieve rijders is een BMW een wens. Maar als automobilist blijft een BMW een prijzige aanschaf, zeker als je naar de luxere modellen gaat kijken. Om toch te kunnen melden dat je BMW-rijder bent kun je uitwijken naar een heuse BMW-mountainbike.

In de vorm van de BMW Mountainbike Cross Country 2007 levert de Duitse fabrikant een zeer serieuze mountainbike. Ontworpen door de designers van het autobedrijf, gebouwd in het Verre Oosten, zoals tegenwoordig bijna iedere fiets. Zoals de naam aangeeft, is deze bike bedoeld voor het betere crosscountry-werk. Met voor en achter tien centimeter veerweg kun je er ieder terrein mee veroveren.
De onderdelenkeuze is top en uitstekend geschikt voor zwaar gebruik. Het uiterlijk is anders dan bij andere fietsen en duidelijk ‘vorm gegeven’. Het valt dus zeker op dat je een BMW rijdt. Voor € 4199,- kun je de Mountainbike Cross Country 2007 bestellen bij een BMW-autodealer. Voor een BMW inderdaad goedkoop. Echter als mountainbike zeker niet goedkoop, maar wel zijn geld waard. Ook al was het maar vanwege de exclusiviteit.


Klik hier voor de BMW-website