Per 1 november is Glorie Trade Company gestart. 

Dit bedrijf is nieuw binnen de fietsmarkt en heeft meteen 2 prachtige Italiaanse merken in het assortiment die een verrijking zijn voor het bestaande aanbod:

REWEL titanium frames
Dit merk vindt zijn oorsprong in Monte San Pietro. Deze producent is in de jaren 80 opgericht door de Santa broers. Er werken in totaal 5 personen, waarvan 2 lassers. Zij maken omstreeks 500 frames per jaar. Deze frames zijn klassiek van uitvoering maar perfect gelast en afgewerkt. Zo is de belettering in het frame gestraald. Zij streven ernaar om voor iedereen de perfecte fiets te bouwen. Veel van hun frames zijn daarom maatwerk.

PMP wielen en onderdelen
PMP is gevestigd in Curnasco di Treviolo. Zij zijn specialisten in metaalbewerking. Zij maken uit aluminium en titanium de mooiste onderdelen. De crankstellen, balhoofdstellen en naven van deze producent geven de fiets een geheel eigen gezicht. Zij hebben ook een lijn wielen, waarvan het carbon Tubewiel van bijzondere klasse is. Ook leveren zij diverse soorten titanium bouten en snelspanners om je fiets te upgraden.
Info via www.glorie-tc.com