Het Italiaanse Giordana ontwerpt en produceert zijn kledij nog steeds in eigen huis. Hun aantrekkelijke  collectie zomerkleding bedient met vijf verschillende lijnen voor dames en heren fietsers van elk niveau. De lijnen zijn onderverdeeld in: Body Clone, Ultimate, Performace, Pro Level and Sport. 

De Giordana Silverline laat duidelijk de unieke prijs-kwaliteit verhouding van Giordana zien. Alle kledij in deze categorie is ontworpen om aan de technische eisen van een brede groep fietsers te voldoen. Giordana weet dat wielerkledij goed moet aanpassen om te functioneren. Hier vind je geen losse pasvormen of slappe stoffen die flapperen in de wind als een parachute. Silverline kledij sluit aan rond je lichaam zonder je bewegingen te hinderen. Met een aantrekkelijke prijs en uitgebreide technische opties is Silverline de ideale ploegmaat voor de gepassioneerde fietser.

 In de Pro Level lijn vindt je authentieke Giordana team kleding in originele designs. De Trade kledij uit deze categorie heeft dezelfde pasvorm en kwaliteit als de kledij die Giordana voor de profploegen produceert. Giordana gelooft immers dat professionele kledij niet voorbehouden moet zijn voor beroepsrenners, maar moet beschikbaar zijn voor elke renner. Daarom vind je in de Pro Level lijn authentieke teamkledij in originele “Limited Edition” ontwerpen. Alle Pro Level kledij is aerodynamisch ontworpen zodat er geen losse of flapperende stof is. Net zoals de profs geniet je hier van zomerstoffen die je koel en droog houden en het zweet snel afvoeren.

Silverline trui heren: 75.00 euro
Silverline koersbroek heren: 99.00 euro
Silverline trui dames: 74.80 euro
Silverline koersbroek heren: 93.80 euro
Pro Level “Trade” trui heren: 79.00 euro
Pro Level “Trade” koersbroek heren: 69.80 euro
Pro Level “Trade” trui dames: 62.40 euro
Pro Level “Trade” koersbroek heren: 99.00 euro

De Giordana zomercollectie ligt vanaf maart bij de dealer. www.feryn.com