In de 2006 Giordana’s Tenax collectie heb je een enorme keuze aan kwalitatieve fietskleding. Truien met korte- of zonder mouwen, windbreakers, vestjes en broeken.

Zo b.v.b de anatomische snit van de Tenax trui die maakt dat ze de lichaamsvormen nauw aansluitend volgt zodat de gebruiker niet met een wapperende trui heeft te maken. Het gebruikte materiaal met mesh inserts onder de armen zorgt er dan weer voor dat het transpiratievocht snel wordt afgevoerd en het lichaam droogt blijft waardoor de fietser zich comfortabeler voelt tijdens zijn inspanning.
De Giordana Tenax broek is eveneens anatomisch gevormd en voorzien van een breed mesh paneel waardoor een optimale verluchting gegarandeerd is. Het MVX materiaal, een combinatie van nylon en Dupont lycra, waaruit de andere panden van de Tenax broek gemaakt zijn hebben een honinggraad structuur en een elasticiteit in alle richtingen. Tenax truien zijn beschikbaar in de maten S tot XXL vanaf 88 euro. Tenax broeken zijn er van S tot XXL vanaf 75 euro.
Info: www.feryn.com, info@feryn.com