In plaats van de kerstkaart: komende dagen hier onze overpeinzingen van 2007 en nieuwjaarswensen van de redactie van FIETS


In deze tijd wordt er massaal teruggeblikt op afgelopen jaar. Mijn afgelopen jaar kan ik met 1 woord beschrijven….fantastisch.

In oktober is mijn dochtertje Sophie geboren waardoor wij nu thuis een prachtig koningskoppel hebben rondbanjeren.
Ik heb mijn eerste echte wedstrijden gereden zodat ik nu nog meer besmet ben met het wielervirus. Nog nooit reed ik zoveel kilometers in een jaar.

Als Fietsfotograaf heb ik een geweldig mooie baan. Wie had ooit gedacht dat ik in maart in mijn korte broek met een lekker zonnetje aan de franse zuidkust fietsen zou mogen fotograferen.
Ik krijg het hele jaar door de mooiste fietsspulletjes voor mijn lens, heel soms kan ik er nog even mee spelen ook.
Enige minpuntje was een valpartij waardoor ik vlak voor de vakantieperiode met een gebroken elleboog in het gips zat…..kniesoor die daar over valt.
Kortom, ik ben een gelukkig mens.


Niets meer te wensen voor het nieuwe jaar dus?
Tuurlijk wel! Ik wens al onze lezers een fantastisch nieuwjaar, een zomer van 6 maanden, het hele jaar superbenen en veel voorspoed en gezondheid.


Ik ben niet zo van het doelen stellen, maar als ik er dan toch 1 op moet schrijven dan is het deze:
Goed presteren in het combi-klassement van de Shimano FietsChallenge. Ik weet dat er al druk wordt gewerkt aan de vernieuwde versie van de cyclo. Het mtb-parcours schijnt behoorlijk pittig te worden. Zie ik jullie daar?


Edwin Haan