Eigenlijk mag je niet zelf oordelen over wat je doet, maar laten we nu eens een keer een uitzondering maken: wij vonden de Fiets Testdagen van afgelopen weekeinde een hartstikke leuk evenement! Gelukkig zijn we zelf niet de enigen.

Voor de twee testdagen hadden zich zo’n 240 mensen aangemeld, keurig verdeeld over beide dagen. Zij konden zich storten op de gloednieuwe racefietsen en mountainbikes van merken als Trek, Specialized, Cube, Merida, Cervelo, Focus, Cannondale, Canyon, Red Bull, Isaac en nog een paar. Het weer was -bijna altijd- mooi, altijd een belangrijke factor bij een fietsevenement dat zich buiten afspeelt.

En omdat je zelf niet mag oordelen, wat opmerkingen van bezoekers:
Gert Noordhoek: “Ik heb heel erg genoten heb van dit dagje fietsen testen. Gelukkig heeft mijn nek geen enkel probleem opgeleverd. Bovendien was de organisatie van dit evenement bijzonder goed te noemen. Verder was er een mooi parcours uitgezet, waar van alles in zat. Klimmen, dalen, harde grond, boomwortels, zand en blubber. Het uitpijling van het parcours werd de hele dag gecontroleerd door iemand van MTB Clinic. Dat was een vriendelijke man die een rondje met me opreed en me onderweg nog allerlei nuttige rijtips gaf. Erg fijn! Ik wil zeker een keer een clinic bij deze organisatie volgen!”