Nu het fietsseizoen begint, droomt iedereen stilletjes weer van de zon. De profs hebben geluk, voor hen staat bij het begin van een nieuw seizoen ook een nieuwe fiets klaar. Menig fietsliefhebber blijft ook graag op de hoogte van de nieuwste modellen en technieken. Ben je beginner of al een ervaren fietser? Beiden kunnen natuurlijk nog wat leren of gewoon een dag plezier hebben met het rijden op al die verschillende fietsen. Geen Fiets-aobnnee? Geen probleem, de inschrijving staat open voor alle liefhebbers!


Ga jij een nieuwe fiets kopen, maar wil je voor de aankoop weten hoe die fiets rijdt? Of droom je over een topmodel en wil je weten hoe die droom in het echt voelt? Tijdens de Fiets-testdagen kun je liefst 150 fietsen berijden en beoordelen, zowel mountainbikes als racefietsen.
Enkele merken die aanwezig zullen zijn: Trek, Giant, Cube, Cannondale, Merida, BMC, Bianchi, Specialized en anderen.
Klik hier voor alle deelnemende merken.


Dit nieuwe evenement vindt plaats op 24 en 25 maart 2007 in het Gelderse Velp (nabij Arnhem). 


Het mountainbikeparcours en de uitgepijlde route voor de racefiets zullen dwars door dit mooie gebied en over bekende heuvels als de Posbank en Emmapyramide lopen. 
Wat kun je naast het testen van de verschillende fietsen nog meer verwachten? Ga mee met een clinic van de Fiets-medewerkers, volg de workshop fietsonderhoud (neem bijvoorbeeld je eigen fiets mee!) of stel je vragen over training aan een van de specialisten. Voor het volledige programma klik hier.


Voor een lunch en pastamaaltijd wordt gezorgd!
Schrijf je snel in want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.