Op de zondag van Bike Motion (zondag 21 oktober) kun je vanuit de vier windstreken met een redacteur van Fiets naar de beurs fietsen. Na je fietstocht word je beloond met een gratis entreekaart voor de beurs!


Na aankomst in Utrecht kun je douchen en je fiets veilig achterlaten in een bewaakte stalling. Je moet wel zelf je kleding meenemen. Het makkelijkste is een rugzak hiervoor mee te nemen. Van de organisatie van Bike Motion en Fiets krijg je bij aankomst een kopje koffie of thee en een gratis entreekaart om een bezoek brengen aan de stands. Voor de terugreis adviseren wij gebruik te maken van de trein, waarvoor Fiets de dagkaart van je tweewieler vergoedt.


De startplaatsen zijn:
– Amsterdam (Bijlmer, bij de Decathlon / HMH),
– Rotterdam (wielervereniging Ahoy)
– Arnhem (CS)
– Den Bosch (CS).


Om tien uur zal het vertreksein worden gegeven. Hou deze website in de gaten voor eventuele updates. Stuur even een mail naar b.van.der.leij@smm.nl als je mee wilt fietsen, dan kunnen we een inschatting maken van de benodigdheden. Deze e-mail is geen verplichting tot deelname, daarnaast kun je ook zonder aanmelding deelnemen. Maar ja, het scheelt wel in de voorbereiding als we weten op wie we mogen rekenen!

Deelname is geheel op eigen risico!