Vandaag gaat de kaartverkoop van de 27e Rotterdamse Six van start. Volgens de organisatie wordt het een “feest der Kampioenen”, met onder andere drievoudig Olympisch Kampioen Chris Hoy en zijn landgenoot Jason Kenny, die in Peking net achter Hoy eindigde.

Uiteraard zullen ook de Nederlandse toppers, Theo Bos, Teun Mulder en Tim Veldt en bij de vrouwen wereldkampioene Marianne Vos en Europees Kampioene scratch Ellen van Dijk, van de partij zijn. “Kortom, een ijzersterk deelnemersveld, waar we erg trots op zijn”, aldus Jolanda Jansen. Samen met Frank Boelé, directeur van Six Day Management is Jansen verantwoordelijk voor de organisatie van het Rotterdamse wielerfestijn.
De afgelopen editie van de Rabobank Zesdaagse trok ruim 39.000 bezoekers, wat een groei van zo’n 10% ten opzichte van het jaar daarvoor betekende.
De organisatie is druk doende met de completering van het rennersveld voor de Rotterdamse Six, die van 2 t/m 7 januari in Ahoy plaatsvindt. Tijdens de officiële persconferentie begin december zal het volledige deelnemersveld bekend gemaakt worden.


Kaarten zijn verkrijgbaar via de Kassa van Ahoy, tel. 0900 235 24 69 (0,45 cpm) of via www.zesdaagserotterdam.nl. Hier is ook informatie te vinden over VIP-loges en andere hospitality-arrangementen.