Eddy Merckx is op zaterdag 24 november in Schimmert. Die dag is de grootste wielrenner aller tijden eregast op de jaarlijkse Open Dag bij fietsspecialist Jos Feron in Schimmert.

Merckx signeert tussen 14.00 tot 16.00 uur het boek ‘Merckx, mens en mythe’ en hij vertelt over de ‘carbon technology’ die wordt toegepast in de ‘Merckx Bikes’. Ook beantwoordt hij vragen van de bezoekers, kortom, een unieke gelegenheid om persoonlijk kennis te maken (en op de foto te gaan!) met een van de grootste mondiale sporthelden uit de geschiedenis.
Jos Feron is uiteraard zeer verguld met de komst van Merckx. “Wij wilden hem al jaren als eregast op onze Open Dag, maar dit keer is het dan toch eindelijk gelukt.” Op de Open Dag (10.00-19.00 uur) vinden ook presentaties plaats van de Merida Mountainbike, de nieuwste racefietsen voor dames en de collectie 2008 op het gebied van racefietsen, racematerialen en race-accessoires (net binnen uit Italië). De hele dag door worden gratis pizzaatjes geserveerd. info via www.josferon.nl  

Jos Feron Fietsspecialist
Torenstraat 1a
6333 BC Schimmert
Tel. 045 – 404 1384