Toen we gisteren een setje Continental Spike Claw banden uitloofden voor de eerste die mailde welke fiets dit is, verwachtten we hooguit een 10-tal e-mails. Het zijn er 132 geworden!

De foto’s stonden woensdag nacht vanaf 00:00 online, de eerste inzending kwam om 00:02 binnen maar pas de 77e mailer noemde de juiste fiets.

Er kwamen voor de hand liggende merken langs, zoals de Cannondale, Tomac, Idworx, Van Nicholas, Raleigh, Endorfin, Salsa, Redline, Bianchi, Trek, Giant, Avanti, Cielo, Santos, Surly, Singular en Vassago.

Allemaal meer of minder fout! Al was het inderdaad nauwelijks te zien..

Het eerste goede antwoord kwam om 13:03 binnen, het het was Jeroen Dijkstra die terecht mailde:

Het is een Kona Unit, een 29" rigid single speed.

Voor hem dan ook een setje Continental Spike Claw 120 banden. Ze gaan vandaag nog op de post, hopelijk heeft hij ze nog op tijd om er dit weekeinde plezier van te hebben.

Na Jeroen waren er nog zeven goede inzenders waarvan Huub om 13:06 de eerste was, Ai, net te laat!!
Daarna gaven ook Eric, Siep, Kasper, Bram, Jochem en Kristof het goede antwoord.

Aangezien we hen niet in de kou willen laten staan sturen we hen een exclusieve Fiets helmmuts, we hebben er nog een paar over van de Bike Motion.

Te oordelen naar de naam was er welgeteld één dame die een antwoord gaf, volgens Debby was het een Idworx Rock’n Rohler. Da’s niet goed natuurlijk, maar aangezien ze de enige dame was ook voor haar een helm muts.

Alle niet-winnaars: volgende keer beter!

 –