De Razor Edge is een nieuw model race stuur voor een brede doelgroep. Het monocoque (uit één stuk, niet geheel onlogisch bij een stuur) carbon racestuur heeft een bijzonder korte drop van 130mm.

Het rijden in de beugel voor veel rijders daardoor een stuk prettiger. De vorm van de beugel is zo dat het stuur in vele posities zeer prettig in de hand ligt. Tevens is de  afstand tot de rem- schakelhevels bij het rijden onder in de beugel een stuk kleiner dan bij traditionele sturen. De Razor Edge is daarom zeer geschikt voor rijders met kleine handen.
Het vlakke gedeelte boven op het stuur is zo gemaakt dat de handpalm en pols een natuurlijke houding aannemen bij het rijden met de handen op het stuur. Deze houding voorkomt slapende handen en vingers.
Het stuur voorzien van carbon kabelgeleiders en weegt slechts 215 gram. Je kunt drie breedtes krijgen: 400, 420 en 440mm, hart op hart gemeten De Controltech Razor Edge is verkrijgbaar vanaf begin januari 2008 en de advies verkoopprijs is € 224,50
Meer informatie vind je op www.controltech.nu