In 2006 heeft Cateye de Strada fietscomputer geïntroduceerd die krachtige functionaliteit combineert met een stijlvol uiterlijk. Het assortiment is nu uitgebreid met twee nieuwe topmodellen: de Strada Cadence en de Strada Wireless.

Alle Strada’s blinken uit in gebruiksgemak door de innovatieve ClickTec interface. De gehele onderzijde van het scherm vormt één knop waarmee alle functies snel en eenvoudig opgeroepen kunnen worden, zelfs op onverhard terrein met handschoenen aan. De grootte van cijfers en display maakt het mogelijk onder alle omstandigheden snel de gewenste informatie af te kunnen lezen.


De Strada Cadence is leverbaar in draaduitvoering en biedt 9 functies: Cadans, Huidige Snelheid, Gemiddelde Snelheid, Maximale snelheid, Totale Afstand, Tijdsduur, Ritafstand 1, Ritafstand 2, Klok. De cadans wordt gemeten door een sensor die eenvoudig te monteren is op ieder standaard crankstel. De advies verkoopprijs is € 49,95.

De Strada wireless is een draadloze computer met wielsensor. De sensor is eenvoudig zonder gereedschap te bevestigen aan praktisch alle voorvorken. De Strada wireless beschikt over 8 functies: Huidige Snelheid, Gemiddelde Snelheid, Maximale snelheid, Totale Afstand, Tijdsduur, Ritafstand 1, Ritafstand 2, Klok. De advies verkoopprijs is € 62,50. Info via Juncker Bike Parts info@juncker.nl of bel 0318 553030.