Voor het Italiaanse Castelli was 2007 het jaar van de grote terugkeer. Een vernieuwd management-team zette het merk met de schorpioen weer op de juiste weg en na enkele jaren van afwezigheid was de schorpioen ook weer in de Pro-Tour te bewonderen. Eén van de bestsellers in de Castelli-collectie zomer 2008 wordt ongetwijfeld de nieuwe Prologo trui.

De Prologo is vervaardigd uit Stratus. Deze technisch vernufte en erg rekbare stof heeft een dubbele constructie die moet zorgen voor een versneld transport van transpiratievocht. Het vocht zou op deze manier sneller naar de buitenzijde van de trui worden gebracht waar het kan verdampen. Dankzij de ProSecco behandeling wordt het transpiratievocht ook nog over een grotere oppervlakte verspreid, waardoor vocht snel kan verdampen.
Ook de constructie van de Prologo-trui is volgens Castelli ingenieus. Dankzij een insert in een zachte netstof wordt de pasvorm geoptimaliseerd en voorkomt men dat de achterzakken gaan doorhangen. De kraag is achteraan uitgesneden voor betere pasvorm. De 10 verschillende kleurstellingen zijn stijlvol. Kleine details zoals een Italiaans vlaggetje op de rug
en een reflecterende print geven dit shirt nog ietsjes meer.
De Castelli Prologo trui is verkrijgbaar in 3 verschillende versies; met korte mouwen (€ 65,-), zonder mouwen (€ 6o,-) of met lange mouwen (€ 75,-) en ligt vanaf maart ligt hij bij de fietsspeciaalzaken.
www.castelli-cycling.com
www.wolvenberg.com