Na de Nederlandse Wereldkampioen op de Baan Theo Bos hebben de jonge ambitieuze baan talenten Patrick Bos, Jorick Bos en Yondi Schmidt ook gekozen voor de CASCO helmen Warp Carbon, Casco Attack limited en de Casco Ares.


 

Patrick links op de foto- en Yondi zijn sinds vorig jaar als belofte opgenomen in de nationale baanselectie met als doel om tijdens de spelen van 2012 in Londen mee te doen om de medailles. Patrick wordt gezien als de man met zeer snelle benen en een grote dosis energie die alles in zich heeft om door te stoten naar de wereldtop van het baanrennen, waarbij de nodige explosiviteit vereist is.
Junior Yorick Bos -rechts op de foto- wordt gezien als één van de grote talenten en zit inmiddels ook in de nationale jeugdselectie. Yorick bevind zich op dit moment in Zuid Afrika voor trainingskamp en wedstrijden.

 

POINT bike-innovation Benelux BV, verdeler van CASCO, wil op deze manier de betrokkenheid met de baansport in Nederland vergroten en daarmee het merk CASCO onder de aandacht brengen van een jonge groep enthousiaste sporters.