Vorig jaar won Philippe Gilbert de Amstel Gold Race op een Canyon. Vorig jaar organiseerde Canyon Nederland voor het eerst een Amstel Gold Event, waarbij Canyon-rijders op ontspannen wijze op de fiets de Gold Race konden volgen. Omdat het een dubbel succes was, wordt het evenement herhaald.

Canyon Benelux organiseert een toerrit van ongeveer 45-50 km. Deze toerrit zal in een ontspannen sfeer verreden worden, waardoor je in de gelegenheid bent om te genieten van de wedstrijd, de omgeving en met andere deelnemers jeervaringen kunt uitwisselen. Gedurende deze toerrit zullen we op enkele strategische punten de wedstrijd live bekijken en de helden aanmoedigen.

Na afloop kun je  onder het genot van een hapje en een drankje in het Canyon Testcenter de finale van de UCI World Tour Amstel Gold Race live bekijken op een aantal televisieschermen. Je kunt je inschrijven via benelux@canyon.com tot 31 maart 18.00 uur, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, geslacht en geboortedatum. Er zijn maximaal 60 deelnemers toegelaten, dus wees er snel bij.