Het was al bekend dat Quick.Step volgend jaar op Specialized fietsen zou rijden. Maar hoe gaan de fietsen er dit seizoen uitzien?

Specialized was bijzonder verheugd dat na Gerolsteiner ook de Belgische formatie gekozen heeft voor het Amerikaanse merk. Met Bettini en Boonen ‘halen’ ze zo twee (ex-)wereldkampioenen in huis. Voor Bettini, ook nog regerend Olympisch kampioen, is een speciaal design op de S-Works Tarmac SL gespoten. Met regenboog en gouden accenten laat ook de fiets zien wat Bettini’s prestaties zijn.


Tom Boonen zal dit jaar op de ‘normale’ Quickstep rond moeten rijden. Alle renners hebben nog wel de keuze om of op een S-Works Tarmac SL of op een S-Works Roubaix van start te gaan.


 


 

Wil je zelf op een Quick.Step replica rijden heb je vier opties. Het S-Works Tarma SL frameset komt in Bettini uitvoering op de markt voor € 2199,-. Voor € 1499,- koopt je een Tarmac Pro frameset in Quick.Step design. Wil je liever een komplete fiets aanschaffen heb je de keuze uit de Roubaix Comp, € 2199,- met Shimano 105 compact, en de Tarmac Team, € 3199,- met Ultegra dubbele en Roval wielen.
www.specialized.com