De Jan Janssen Classic, het grootste fietsevenement van Midden Nederland, is dit jaar op zaterdag 18 juni. De bekende formule van vijf pittige en afwisselend routes op de weg wordt net als vorig jaar gecompleteerd met twee MTB-tochten. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van Mysports.tv.

Zij maken tijdens het evenement video-opnames van de deelnemers en dankzij een videochip kan na afloop elke deelnemer via zijn individuele videofilm nagenieten van de Jan Janssen Classic. Wie aan dit evenement wil deelnemen zal zich tijdig moeten aanmelden, want er is een limiet aan het aantal deelnemers van 6500.

De succesvolle bedrijvenformule is dit jaar uitgebreid met een toparrangement: op zaterdag 18 juni staan Carl Verheijen, Casper Helling en anderen als gastheer klaar om uw bedrijfsteam een onvergetelijke dag te bezorgen. Zij ontvangen uw teamleden, fietsen mee en vertellen onderweg of na afloop van alles en nog wat over hun rijke sportieve carrière. En uiteraard mag dan een mooie teamfoto niet ontbreken. Naast de begeleiding door een bekende Nederlander uit de sportwereld krijgen de maximaal 15 leden van het bedrijfsteam een volledig verzorgde dag alsmede het unieke JJC-wielershirt.

Van de arrangementsprijs gaat minimaal 20% naar het Fonds Gehandicaptensport. Het wordt toegevoegd aan de totaalopbrengst van het evenement voor het goede doel en in samenspraak met het Fonds Gehandicaptensport wordt het aangewend om er het project Special Heroes mee te ondersteunen. Wat het doel is van dat project kun je lezen op www.specialheroes.nl.

Voor de prijs en samenstelling van het pakket bezoek je de website www.janjanssenclassic.nl of stuur je een mail naar info@janjanssenclassic.nl. Via die weg kun je het toparrangement ook bestellen.