Peter van den Begin, Barbara Sarafian, Els Dottermans en Jelle Cleymans vertolken de hoofdrollen in de nieuwe langspeelfilm Allez, Eddy! van regisseur Gert Embrechts.  Wie de rol zal spelen van slagerszoon Freddy, een jongetje tussen de 10 en 12 jaar, is nog niet bekend en ook voor zijn broers en zussen worden nog acteurs gezocht.

Allez, Eddy! is een hartverwarmende, bitterzoete komedie over het elfjarige wielertalent Freddy, zoontje van een slager in een idyllisch dorp in niemandsland.  Zijn geïsoleerde leventje wordt volledig overhoop gehaald wanneer in 1975 de eerste supermarkt in het dorp zijn deuren opent.  Ter gelegenheid van de opening organiseert de supermarkt een wielerwedstrijd en de winnaar van die wedstrijd zal Eddy Merckx ontmoeten.  Freddy’s vader slager André, is fervent tegenstander van de supermarkt en wil niets van de wedstrijd weten.  Freddy schrijft zich toch stiekem in.  Door deelname aan de race gaat er een nieuwe wereld open, niet alleen voor Freddy maar ook voor alle mensen om hem heen.

Ben je tussen de 7 en de 18 jaar, heb je talent en lijkt het je leuk om in een film te spelen, schrijf je dan in op www.inthepicture.tv/casting
Ben je ouder dan 18? Niet erg, schrijf je dan in als figurant of edel-figurant!