Alex Global Technology Inc. lanceert voor 2008 een omvangrijk (co-) sponsor programma als onderdeel van haar strategie om een leidende positie in de markt van wielen en velgen te verwerven. Daarnaast zal Alex haar marketing activiteiten in Europa verder vergroten middels een dealerondersteuning programma en logistieke veranderingen.

Voor alle Europese landen wordt er in 2008 een omvangrijk sponsor en co-sponsorprogramma gelanceerd. Teams en rijders spelen een cruciale rol in de ontwikkeling, testen en verbeteren van de producten, aldus Alex. Alex is daarom op zoek naar top teams en toprijders /rijdsters in alle disciplines (race, mountainbike XC, downhill, freeride, 4X, freestyle BMX en BMX race). Aanmelden kan per mail in Engels vergezeld met een volledig CV aan info@pointbike.nl.

Ook op dealerniveau wordt er gewerkt aan technische informatie en service boeken. Deze informatie voorziet in een onderhoud en reparatie handboek met daarin de verschillende specificaties van de wielen.
Vanaf volgend jaar zal Alex  in Duitsland een Europees magazijn in gebruik genomen worden om de verschillende Europese distributeurs nog sneller te kunnen voorzien van wielen, velgen en reserve onderdelen.

Voor meer informatie: www.pointbike.nlwww.aclasswheels.comwww.alexrims.com