Beste Shimano-Fiets Challenge deelnemer,


Zoals geschreven op de sites van de Shimano-FietsChallenge, Fiets en Shimano Benelux zijn er relatief veel klachten binnengekomen met betrekking tot bepaalde organisatorische aspecten van de Shimano-FietsChallenge.

Deze klachten zijn door ons onderzocht en geevalueerd en wij vinden met name de klachten die betrekking hebben op de verzorging onderweg volledig terecht en de klachten over de uitpijling van de route deels.
Andere klachten zijn naar onze mening ook te wijten aan het onvoldoende lezen van de beschikbare informatie of veroorzaakt door verwachtingen gewekt naar aanleiding van vorige edities van de Shimano-FietsChallenge. Echter, zoals aangegeven is er een nieuwe organisatie die bepaalde zaken van de vorige organisatie wel en andere niet heeft overgenomen.
Wij zijn echter wel van mening dat door de kinderziektes die er nu eenmaal zijn bij het opzetten van een bijna geheel nieuwe tocht de prijs/kwaliteitsverhouding niet voldoende gewaarborgd was en daarom heeft de organisatie in samenwerking met de sponsors Fiets en Shimano het volgende besloten:–        alle deelnemers krijgen, zoals reeds toegezegd, een diploma thuisgestuurd
–        alle betalende deelnemers krijgen een EAS voedingspakket (zie onder) thuisgestuurd t.w.v. ruim € 16,=
–        voor de 2008 editie van de Shimano-Fiets Challenge krijgen de deelnemers van dit jaar een korting van € 7,50


 

Organisatie en sponsors gaan ervan uit middels deze vorm van compensatie de ontevredenheid bij de deelnemers weg te nemen en wij hopen dat wij toch volgend jaar weer op uw deelname mogen rekenen. Naast een aantal minder goede punten hebben wij namelijk ook veel positieve geluiden gehoord, zo werden locatie, accomodatie en ambiance gewaardeerd en vonden veel deelnemers de aanwezigheid van de Rabobank- en Skil-profs leuk.

Voor volgend jaar zal de organisatie van de Shimano-Fiets Challenge de ervaringen nu opgedaan meenemen en ervoor zorgdragen de kritische punten drastisch verbeteren.


Met vriendelijke groet,

Organisatie Shimano-FietsChallenge