Craft bier à BLOC en Fietskoeriers.nl kondigen een geweldige samenwerking aan. Vanaf nu worden bestellingen die je via de Nederlandse webshop van à BLOC doet, bezorgd door de fietskoeriers van Fietskoeriers.nl. Bestel je voor twaalf uur ’s middags, dan heb je ’s avonds tussen 18.00 en 22.00 uur je bier al in thuis.

De samenwerking komt voort uit een gedeelde passie voor fietsen, een gedeelde missie om fietsen te stimuleren en een gedeelte ambitie om de belasting van vervoer op het milieu te verminderen.

A match made in heaven

 

Raimond Zegveld van Fietskoeriers.nl vertelt: “à BLOC is een craft bier voor en door fietsers, en gemaakt om na het fietsen het meest verfrissende bier te zijn. Wij rijden met onze fietskoeriers in de steden, wij hebben lokale opslag en daarnaast hebben wij een dekkend landelijk netwerk met groengas auto’s. Fietsbier bezorgd door fietskoeriers. Dat noem ik een match made in heaven”.

Daan van Well, Directeur Sportif/CEO and mede-oprichter van à BLOC vult aan: “à BLOC is meer dan een bier. Wij willen fietsers over de hele wereld samenbrengen en hen een platform bieden om elkaar uit te dagen om het mooie van het fietsen en het leven te vieren. Dat zie je terug komen in onze slogan ‘we share the ride’. Geweldig om ons fietsbier nu te kunnen leveren op de fiets!”