Lange tijd was het onduidelijk waar je in Nederland terecht kon voor 3T components. Vanaf nu weet je dat je in 2009 bij Juncker Bike Parts terecht kunt als Benelux distrubiteur voor het complete 3T components assortiment.

3T moet vanaf begin volgend jaar een van de leidende merken worden in het sportsegment van Juncker, dat naast 3T merken als Campagnolo, DT Swiss, Selle San Marco, Fi’zi:k, Magura, Cateye, Hutchinson en Schwalbe in het assortiment heeft.
“Fietsers die het beste van het beste willen zijn een belangrijke doelgroep voor onze klanten,” zegt Menno Visser, directeur van Juncker Bike Parts. “3T zal een van de merken zijn die onze groeistrategie in het hogere marktsegment gaat realiseren.”
“Dit is fantastisch nieuws voor ons,” aldus 3T CEO René Wiertz. “Nederland, België en Luxemburg vormen samen een belangrijk deel van de Europese markt. We zijn blij om deel uit te maken van Junckers expansie in het high-end segment, die wordt ondersteund door de kracht van Junckers moederbedrijf, de Accell Groep. Fietsers in Nederland, België en Luxemburg behoren tot de best geïnformeerde en meest fanatieke rijders van de wereld. We vertrouwen er op dat 3Tcomponents volledig aan hun verwachtingen zal voldoen en in staat is om ze te overtreffen.“
“3T past uitstekend in ons assortiment kwalitatief hoogwaardige sportmerken,” voegt Menno Visser toe. “De sturen, stuurpennen en vorken van het bedrijf zijn zeer gewild, mede dankzij de successen in de Tour, de klassiekers en diverse nationale kampioenschappen dit jaar.”

www.thenew3t.com
www.juncker.nl