Het inmiddels redelijk bekende 24 uur criterium van Feltre (Italië) is van naam veranderd. Vanaf 2008 zal het evenement de CASTELLI24H heten.

Castelli heeft zich verbonden als hoofdpsponsor aan het 24-uurs criterium dat plaats vindt in het oude centrum van Feltre (Ongeveer 40 minuten van Treviso). Het parcours is zo’n 2 kilometers lang met een klim van ongeveer 4% over 400m een kasseistrook aan de finish. Er wordt geraced in teams van 8 tot maximum 12 personen die elkaar mogen afwisselen wanneer ze maar willen. De start wordt vrijdagavond 6 juni 2008 om 22u gegeven, 24 uur later eindigt de race; het team met de meeste rondes wint.

De afgelopen jaren deden heel wat grote wielernamen aan dit wielerevent mee. Miguel Indurain, Rolf Sørensen, Franco Ballerini, Maurizio Fondriest, Mario Cipollini, Silvio Martinello, Marco Villa, Filippo Pozzato, Gianni Faresin, Gianni Bugno, Davide Rebellin, Francesco Moser, Paola Pezzo etc. allemaal waren ze al aanwezig in Feltre.

Voor meer informatie of om je als team in te schrijven kijk op www.24orefeltre.it of mail naar info@24orefeltre.it. Haast je wel want de inschrijving is bijna vol!