Nee, het is niet om ‘jullie’ jaloers te maken, maar wel om aan te geven dat we degelijk echt aan het testen zijn…Ondanks het slechte weer! Dat we daarvoor af en toe het goede weer op ‘moeten’  zoeken is ‘part of the job’.

Afgelopen dagen waren we ondermeer in Costa de la Calma in het zuid-westen van het Spaanse eiland Mallorca. Bij Merida. Samen met de gesponsorde racers (Multivan Merida) en ruim 100 collega’s uit de hele wereld konden we een aantal 2010 prototype ‘off road’ modellen uit proberen. En daar hoort natuurlijk ook een persconferentie bij…. voordat we buiten konden gaan testen!

En we waren ook in het noorden van Mallorca om de nieuwigheden van het Amerikaanse SRAM en Zipp ( foto D. Belling), het Finse Polar en het Italiaanse Fi:zík aan de tand te voelen. En dat allemaal op asfalt, met inderdaad, af en toe een leuke weg langs de zee.

Echter, ook een -nogal frisse- dag in Gouda stond op het programma: daar werd een test ‘afgewerkt’ van de nieuwste racebanden. En we zijn ook regelmatig te vinden op niet al te inspirerende industrieterreinen om spullen te testen. En daarna flink de fietsen poetsen!

En volgende week? Geen carnaval, maar twee dagen in Wageningen met twintig lezers en meer dan tien racefietsen van rond de 2500,-. En dat allemaal zie je terug in FIETS 3 en FIETS 4.