Ben jij in de markt voor een nieuwe mountainbikes maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is dit je moment! Canyon staat normaal gesproken al bekend om de goede prijs/kwaliteitverhouding en van 20 februari tot en met 1 maart is de Trail Sale, met tot wel 30% korting op verschillende mountainbikes!

[advertorial]
Om het kiezen makkelijker te maken hebben we een paar van de beste deals op een rijtje gezet. Kijk je liever direct op de website van Canyon? Via deze link vind je alle deals in de Trail Sale.

Neuron CF 9

Van € 3999 naar € 3299

De Neuron is de avontuurlijke full suspension van Canyon en de CF 9 is een van de topmodellen met een carbon frame, FOX vering en Shimano XT. Canyon prijst de Neuron CF 9 nu flink af, van € 3.999,- naar € 3.299,-, een korting van € 700,-!

Bekijk de Neuron CF 9 op de website van Canyon.

Neuron 5

30% korting voor € 1399!


De Neuron 5 is de aluminium variant van de Neuron, met dezelfde rijeigenschappen en veerweg maar dan een stuk goedkoper. Nu is de Neuron 5 echter nog goedkoper, Canyon haalt 30% van de prijs af en je hebt ‘m nu al in huis voor € 1399,-. Dat is een scherpe prijs voor een full suspension mountainbike!

Bekijk de Neuron 5 op de website van Canyon.

Grand Canyon 7

Van € 1249 voor € 999!

Heb je liever een hardtail? Dan is de Grand Canyon het overwegen waard. Dit is een licht aluminium frame met 120 mm veerweg én dropperpost. Tijdelijk duikt de Grand Canyon 7 onder de duizend euro, wat een zeer scherpe prijs is voor een complete hardtail.

Bekijk de Grand Canyon 7 op de website van Canyon.

Exceed CF 7

€ 400 korting!

De Exceed is de carbon XC-racer uit het assortiment van Canyon en is gebouwd voor pure snelheid. De afmontage van de Exceed CF 7 is meer dan goed: SRAM GX Eagle en een RockShox SID SL Select RL Remote voorvork, die je vanaf het stuur kunt locken. De Exceed CF 7 is afgeprijsd van € 2899,- voor € 2499,-, een mooie € 400,- korting. De CF 7 heeft ook een goedkopere versie, de CF 5 die alleen verschilt qua onderdelen en die nu te krijgen is voor slechts € 1599,-.

Bekijk de Exceed CF 7 op de website van Canyon.

Grizl 7 Suspension

Nu voor € 1799,-!

De grens tussen mountainbike en gravelbike is niet altijd even duidelijk, zeker bij de Grizl 7 Suspension. Canyon heeft ‘m in ieder geval toegevoegd aan de Trail Sale, dus sla je slag. De Grizl 7 heeft een solide aluminium frame en met de verende voorvork kun je hier ook trails mee pakken. Nu krijg je er 10% korting op en kun je een nieuwe gravelbike direct bestellen voor € 1799,-.

Bekijk de Grizl 7 Suspension op de website van Canyon.