Voor veel fietsers breekt in de winter de tijd aan om binnen te fietsen. Elite heeft voor deze trainingen twee nieuwe trainers op de markt gebracht. Zo is de Supercrono Powermag één van de nieuwe aanwinsten binnen het brede productgamma van Elite. 

Waan jezelf wereldkampioen op deze trainer, kersverse wereldkampioen Thor Hushovd gebruikt hem ook. De trainer is uitgerust met een weerstandinstelling in 8 standen. Het stabiele frame moet er voor zorgen dat de krachten die je ontwikkeld goed worden opgevangen. De trainer is vanaf nu leverbaar en kost 264 euro.

De tweede nieuwe trainer van Elite is de E-motion, een rollenbank maar dan even anders. De rollenbank zoals die ooit was, frame met 3 rollen elastiek die 2 rollen verbind, is verder doorontwikkeld. Door het zwenkframe is de rollenbank geschikt om staand trainingen te doen wat voorheen niet goed mogelijk was. Hierdoor kun je je fietspositie meer afwisselen, wat toch wel fijn is! De wieltjes aan de zijkant van de roller moeten er voor zorgen dat je niet van het toestel afschiet. Daarnaast kun je met de weerstandinstelling de E-motion breder inzetten voor trainingen. Het toestel zal voor 749 euro over de toonbank gaan en is vanaf eind november leverbaar.

Voor meer informatie over de Elite trainers klik hier.