BBB Cycling heeft de campagne ‘Race the World’ aangekondigd als een manier van ondersteuning van het Oost-Afrikaanse Team AMANI, dat ze sinds begin 2022 sponsoren.

Team AMANI is een professioneel gravel racing team dat als doel heeft het wielrennen te promoten en tegelijkertijd kansen te creëren voor fietsers in Afrika. Door de ontwikkeling van jonge Oost-Afrikaanse fietsers te faciliteren, proberen ze Europese en Afrikaanse wielerculturen te integreren. Bij deze campagne wordt een deel van de opbrengst van de verkoop van de Seal Series fietstassen gedoneerd om de missie van het Afrikaanse team actief te ondersteunen; initiatieven zoals het AMANI House, waar het team een nieuwe fietsvoorziening van wereldklasse aan het bouwen is op meer dan 2000 meter hoogte in de Keniaanse Rift Valley.

(Foto: Joshua Strong)

Zowel de SealPack-zadeltas als de SealTank-bovenbuistas zijn gemaakt om de moeilijkste gravelraces te overleven en zijn 100% waterdicht, met gelaste en gesealde naden om water en vuil buiten te houden. Een lichtblauwe binnenkant zorgt ervoor dat je minitool of sportvoeding gemakkelijk te vinden is, ook als je haast hebt.

Meer info over de Seal Series tassen vind je hier:


Lees meer informatie over Race The World en de samenwerking tussen Team AMANI en BBB Cycling op bbbcycling.com/race-the-world.