Zoek je naar een fiets met elektrische ondersteuning? Op FindYourBike vind je niet alleen ‘normale’ racefietsen en mountainbikes, maar dus ook fietsen met elektronische ondersteuning. FindYourBike heeft er een paar uitgelicht.

Specialized Levo Turbo 29 NB 2020
Als je de Turbo Levo in drie woorden zou moeten omschrijven, zouden dat efficiëntie, kracht en plezier zijn. Dat komt omdat deze fiets de efficiëntie heeft waar de 29er om bekend staat, en in combinatie met de nieuwste trailfietsgeometrie en unieke technologie geeft hij je de kracht om meer trails te rijden en meer plezier te hebben. De Turbo Levo heeft alle snelheid en wendbaarheid waar trailbikes bekend om staan. Hij is eenvoudig te monteren, heeft een ultrakorte liggende achtervork voor wendbaar rijgedrag en een lage trapas, waardoor de fiets aanvoelt alsof hij aan het parcours is vastgelijmd. Met andere woorden: hij voelt aan als een geweldige mountainbike. Deze tweedehands Specialized is in een zeer goede staat. De krachtige batterij laat je 100km afleggen zonder opladen. Het stuur is gewijzigd om een meer rechte houding aan te nemen. Er staat 458 km op de teller, batterijconditie is 100%.

Prijs: €3999,00
Bekijk hier de fiets.

Specialized Levo Turbo

Trek Rail 9.8 XT
De Rail 9.8 is een elektrische mountainbike met lange actieradius die net zo hard rijdt als de zwaarste trailfietsen en je in een mum van tijd weer op de berg brengt. Met verbazingwekkende upgrades voor vering, aandrijving en remmen levert hij uitstekende prestaties op de zwaarste trails. Ideaal voor de avontuurlijke fietser die bereid is wat meer uit te geven.

Prijs: €3800
Bekijk hier de fiets.

Trek Rail

Kona Remote 160 DL
Kona is een van die merken die kunnen worden beschouwd als de pioniers van het mountainbiken op eigenwijze wielen. Bij Kona draait alles om het plezier, de vrijheid en de mogelijkheden van de fiets. Kona bestaat al sinds 1988 en is nog steeds in handen van de oprichters. Kona is niet de grootste fietsenfabrikant, maar ook zeker niet de kleinste. Deze elektrische mtb zal je zeker niet teleurstellen op uitdagende parcours en een geweldige indruk achterlaten op voorbijgangers.

Prijs: €3600
Bekijk hier de fiets.

Kona Remote

Ghost ASX 6.7+
Deze volledig geveerde e-bike is voorzien van een Bosch motoraandrijving die is geïntegreerd in de onderbuis van het frame. Dit krachtige en elegant vormgegeven motorsysteem helpt je bij het beklimmen van heuvels en helpt je energie in reserve te houden voor de duur van de dag in het zadel. De fiets is uitgerust met een SRAM NX Eagle 12-speed aandrijving met een 11-50T cassette die versnellingen biedt voor de steilste hellingen en snelste afdalingen, terwijl de Shimano hydraulische schijfremmen ervoor zorgen dat je onder alle weersomstandigheden over betrouwbare remkracht beschikt. Deze fiets is dus een echte alleskunner en zal je zeker niet teleurstellen.

Prijs: €3000
Bekijk hier de fiets.

Ghost ASX

Specialized Turbo Levo FSR Comp
Als je nieuwe trails wilt ontdekken en daar veel plezier aan wilt beleven, is de Turbo Levo FSR Comp de ideale keuze. Bovenal is de Turbo Levo FSR een echte trailfiets, met alle voordelen waar de mountainbikes om bekend staan: een brede bovenbuis voor een betere zit en controle, een korte achterbrug voor meer wendbaarheid en een lage trapas voor meer stabiliteit. Dankzij deze mtb stap je keer op keer weer met een grote glimlach op de fiets en ga je geen uitdaging uit de weg.

Prijs: €3100
Bekijk hier de fiets.

Specialized Turbo Levo