*

Fiets magazine nr.2-2024 ligt nu in de winkel, bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

MTB Awards 2020

Woensdag 30 december worden weer de jaarlijkse MTB Awards uitgereikt. Het is al voor het 14e jaar op rij dat deze verkiezing plaatsvindt. Vanwege de pandemie ditmaal via een coronaproof online-uitzending vanuit het Watersley Sports & Talent park in Sittard. Onderaan dit artikel vind je het stemformulier waarmee jij kunt laten weten wie er volgens jou moet winnen.


Verkiezing beste mountainbiker 2020

Wie zijn de beste mountainbikers van 2020? En wie zijn de grootste talenten?


De Mountainbike Awards worden sinds 2007 jaarlijks uitgereikt aan Nederlands beste mountainbikers. Dit initiatief is in het leven geroepen door de ‘Club van 5’, een reflectiegroep die zich sterk maakt voor de ontwikkeling van het mountainbiken in Nederland. De organisatie van de Mountainbike Awards is geadopteerd √©n overgenomen door de in 2013 opgerichte ‘Stichting Mountainbike Platform’. Deze stichting is voortgekomen uit de ‘Club van 5’ en heeft als doelstelling het behartigen van de belangen van de Nederlands mountainbikesport. In deze Stichting zitten de eerste Olympisch Kampioen Mountainbike ooit Bart Brentjens, Leo van Zeeland, in het verleden KNWU-bondscoach, en ex-internationaal mountainbiker Jan Weevers.

Stemmen

Stemmen kan via onderstaand formulier. Voor het stemmen is het invullen van een e-mailadres verplicht, daar wordt de verificatiecode naartoe gestuurd waarmee je jouw stem geldig maakt. Stemmen kan tot en met 24 december.
Als je de quizvraag invult maak je kans op leuke prijzen, waaronder een jaarabonnement op Fiets magazine!

Fiets de Podcast!

Populaire onderwerpen