De nieuwste editie van Fiets ligt weer in de winkel. Ditmaal extra veel leesplezier, want naast de ‘gewone’ uitvoering van Fiets 6 krijg je er ook de Grand Départ Special bij, een nummer om al helemaal in de stemming te komen voor de Tour de France. Dit staat er in beide nummers. Bestel hier.

Natuurlijk hebben we weer een boel tests in de aanbieding. We beginnen met de Cipollini Ad.One, een fiets die gemaakt is om zo hard mogelijk mee naar de eindstreep te spurten. Een paar pagina’s verderop lees je weer alles over de Scott Addict RC Pro, de bolide van Team DSM. De derde test op rij gaat over de 3T Exploro Racemax, een fiets van extremen.

Maar er is meer: hotwaxen bijvoorbeeld, of reisverhalen en columns. In de MTB-test komen de Moustache Samedi 29 Trail 4 en Lapierre Overvolt GLP2 aan bod, twee e-kampioenen. Voor zijn WK e-MTB kreeg Rob hulp van bondscoach Gerben de Knegt. Samen gingen ze op avontuur om tips en tricks te delen over hoe je moet trainen op een e-bike. En verder: alles over de schijfrem, rubriek De Wielerclub, Lorena Wiebes over haar trainingsgewoonten, Léon van Bon test de Orbea Orca Aero en natuurlijk heel veel meer.

Grand Départ Special

Je ontvangt er dus gratis de Grand Départ Special bij. In deze speciale uitgave lees je alles over de Tour de France, de ronde die op 1 juli in Kopenhagen van start gaat. Steven Kruijswijk hoopt met Primoz Roglic de Tour te winnen. Wij spraken de nummer 3 van 2019 over zijn nieuwe rol als knecht, al hoopt hij later in het jaar nog wel voor eigen kansen te mogen rijden… Verder vind je alle etappeprofielen, blikken wij met drie vrouwen vooruit op de Tour de France Femmes en heel veel meer!

Kortom: bestel Fiets 6 + Grand Départ Special nu voor €6,95!

Fiets 6 en Grand Départ Special