De nieuwste editie van Fiets is vanaf nu verkrijgbaar. Je kunt Fiets 10 nu in de shop bestellen of uiteraard in de welbekende winkels halen. Dit staat er allemaal in de nieuwe editie.

De herfst is gearriveerd. De ideale tijd om te fietsen met een gilet als extra laag. Wij zochten de fijnste bodywarmers voor je uit. In de racetest hebben we vier endurance racers getest. Lees alles over de Ridley Fenix SLIC, Specialized Roubaix, Canyon Endurance CF SLX en Merida Scultura Endurance 7000.

Cover Fiets 10E-mountainbikes zijn sterk in opkomst. Rob ondervindt in de Transmaurienne hoe zwaar zo’n race is. Dat deed hij op de Cannondale Habit Neo. Shimano 12-speed, we hebben er al over geschreven. In Fiets 10 zetten we nogmaals alle specs, prijzen en ervaringen op een rij. Niet voor niets pronkt de 12-speed ook op de cover.

En verder: haalt Ronald de finish in Nice? Deel 2 van Routes de Grandes Alpes vind je in deze editie. Je vindt ook interviews met Lars van der Haar (over zijn trainings- en voedingsgewoonten) en Iris Slappendel (over haar leven na het profbestaan).

Bestel Fiets 10 nu voor maar €6,75. Je betaalt geen verzendkosten naar een adres in Nederland.