Als je nog op zoek bent naar een leuk kerstcadeau dan is de nieuwste editie van Fiets Magazine wel een leuke optie. Deze week komt het nummer namelijk uit, net op tijd voor de feestdagen.

Maar belangrijker: op je welverdiende vrije dag kun je heerlijk genieten van al het moois in het magazine. Kacheltje aan, cross op tv en de nieuwste Fiets op schoot. Heel veel beter wordt het niet, toch? Als je de cover bekijkt zie je Léon van Bon op een strandfiets rijden. Even schrikken natuurlijk – dat vond Léon ook – maar wel interessant. Hoe vindt hij de Wikkit L-Niño SL rijden?

In de racetest hebben we de nieuwe Trek Madone zitten. Ook een Brixia komt aan bod, net als een Sensa Giulia Evo. Voor de rubriek retro leggen we uit wat het merk Empella te maken heeft met crossrevelatie Fem van Empel. In de techniektest behandelen we minitooltjes, wereldkampioen Harrie Lavreysen vragen we naar zijn trainingsgewoonten, in de MTB-test zitten twee mooie trailbikes en verder natuurlijk de gebruikelijke rubrieken.

Kortom: bestel Fiets 01/2023 nu voor € 6,75 of koop ‘m in de winkel!