Haal die clichés maar uit de kast: het wielerseizoen begint nu – met het Vlaamse Openingsweekend – pas echt. Met José en Michel in onze huiskamers, Renaat vanuit het peloton. Het frietkot, de geur van oud vet, maar vooral: slechte wegen, slecht weer, veel wind, de Bosberg en de Muur van Geraardsbergen. De koers gaat beginnen.

In aflevering 9 van de Fiets Podcast zijn Steven de Jongh en Thomas Olsthoorn te gast. We namen op in Brugge, te gast bij Trek-Segafredo. Steven de Jongh – tweevoudig winnaar Kuurne-Brussel-Kuurne – neemt ons mee in zijn ochtendritueel en natuurlijk zijn visie op het komende voorjaar. Thomas volgde Mathieu van der Poel en zag een zelfverzekerde man. Over wereldkampioen Mads Pedersen, waarom De Omloop zo’n moeilijke koers is, het belang van sfeer in de ploeg en Dawn Patrol – dit is aflevering 9 van de Fiets Podcast.

Luisteren kan via de player hierboven, maar ook via veel andere bekende players. Op ons Podbean account vind je alle podcasts, kun je ze nog eens terugluisteren.