Het forum over de technische onderwerpen, het onderhoud, afstellen en reparaties.

Di2

Gebruikersavatar
csteenbe
Forum-lid
Berichten: 2975
Lid geworden op: 01 aug 2006 12:24

Gebruikersavatar csteenbe 10 apr 2017 13:41

havana schreef:Het is ook niet altijd gewenst: als je de Keut of de Thier de Coo opdraait wil je niet dat er achter gecorrigeerd wordt.
Je moet gewoon bij dit soort hellingen sneller naar het kleine blad schakelen, voor, gisteren in de heuvels er toch heel fijn mee kunnen rijden.
Elvis is niet meer :-(

Gebruikersavatar
csteenbe
Forum-lid
Berichten: 2975
Lid geworden op: 01 aug 2006 12:24

Gebruikersavatar csteenbe 10 apr 2017 13:42

daniel1975 schreef:Ik heb op mijn Campa groepen 'manual shift assist'; als ik van het grote voorblad terugschakel naar het binnenblad kan ik met 1 duimbeweging 3 kransjes schakelen achter.....
Klopt, maar de vooruitgang is niet te stoppen :winkthumb: En vroegah was alles..... :lol:
Elvis is niet meer :-(

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 25451
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 10 apr 2017 13:44

csteenbe schreef:
havana schreef:Het is ook niet altijd gewenst: als je de Keut of de Thier de Coo opdraait wil je niet dat er achter gecorrigeerd wordt.
Je moet gewoon bij dit soort hellingen sneller naar het kleine blad schakelen, voor, gisteren in de heuvels er toch heel fijn mee kunnen rijden.
Klopt dat is een kwestie van anticiperen. Ik heb er in de heuvels ook al heel fijn mee gereden trouwens!

Hoe werkt het wisselen tussen de modi trouwens bij Campa? Bij Di2 kun je met 1 druk op de knop (of eigenlijk 2x snel) ook weer terug naar normaal schakelen.

Gebruikersavatar
csteenbe
Forum-lid
Berichten: 2975
Lid geworden op: 01 aug 2006 12:24

Gebruikersavatar csteenbe 10 apr 2017 13:53

havana schreef:Hoe werkt het wisselen tussen de modi trouwens bij Campa? Bij Di2 kun je met 1 druk op de knop (of eigenlijk 2x snel) ook weer terug naar normaal schakelen.
Je kunt bij Campagnolo alleen de configuratie wijzigen met de App, dus niet via de knoppen.....Logisch toch.... :D

Moet ook bekennen, vind het vooral handig als ik boven op een heuvel kom, en ga dan van klein naar groot dat achter gelijk 3 kransjes kleiner wordt geschakelt!
Elvis is niet meer :-(

Gebruikersavatar
daniel1975
Forum-lid HC
Berichten: 30996
Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14

Gebruikersavatar daniel1975 10 apr 2017 14:19

csteenbe schreef:
daniel1975 schreef:Ik heb op mijn Campa groepen 'manual shift assist'; als ik van het grote voorblad terugschakel naar het binnenblad kan ik met 1 duimbeweging 3 kransjes schakelen achter.....
Klopt, maar de vooruitgang is niet te stoppen :winkthumb: En vroegah was alles..... :lol:
Weet ik ;-)
Maar zolang Campa niet naar een fatsoenlijk prijsniveau zakt hoef ik geen eps.
Vakantie begint boven de boomgrens!

Gebruikersavatar
TL@
Forum-lid HC
Berichten: 5914
Lid geworden op: 20 dec 2012 13:15

Gebruikersavatar TL@ 10 apr 2017 19:36

hein69 schreef:hoe lang duurt het eigenlijk om de batterij op te laden wanneer deze volledig leeg is.
Het duurt bij mijn fiets ongeveer 3 uur en ik ga deze eens de ganse nacht laten verder opladen.

Alvast dank voor de eventuele reactie's
Hangt af van welke USB-lader je gebruikt. Ik had laatst een lader van een oude gsm gebruikt en die gaf blijkbaar net niet genoeg spanning waardoor de batterij van de DI2 niet boven de 75% kwam.
Nu heb ik een Logitech lader gebruikt en was de batterij veel sneller opgeladen (2 uurtjes) en wel tot 100%
Afbeelding

hein69
Forum-lid
Berichten: 95
Lid geworden op: 21 feb 2017 12:30

hein69 10 apr 2017 21:36

ik heb dit geprobeerd maar ik kangeen verbinding maken.
:oops:

hein69
Forum-lid
Berichten: 95
Lid geworden op: 21 feb 2017 12:30

hein69 10 apr 2017 21:42

dag Nijkie ik heb dit reeds enkele keren al gepropbeerd maar ik kan geen verbinding maken met de laptop

Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 6949
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 10 apr 2017 22:15

hein69 schreef:dag Nijkie ik heb dit reeds enkele keren al gepropbeerd maar ik kan geen verbinding maken met de laptop
Eerst de software opstarten dan vraagt die vanzelf om verbinding kabel in laptop en de andere zijde in de di2 connector dan heb je verbinding.
Was andere post voor de software maar heb het nu toch al getypt ;)
Opladen USB zijde in stopcontact gaat oranje lampje branden van de lader.
Sensa Gulia G2.
Cannondale Topstone 4

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 25451
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 11 apr 2017 07:36

Ik heb op mijn "oude laptop" mijn Windhoos moeten upgraden naar v10, anders kreeg ik het ook niet werkend.

Het mooie is, als het eenmaal werkt kun je voortaan gewoon via de iPhone updaten.

Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 6949
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 11 apr 2017 07:43

havana schreef:Ik heb op mijn "oude laptop" mijn Windhoos moeten upgraden naar v10, anders kreeg ik het ook niet werkend.

Het mooie is, als het eenmaal werkt kun je voortaan gewoon via de iPhone updaten.
Alleen met nieuw type batterij toch?
Sensa Gulia G2.
Cannondale Topstone 4

Gebruikersavatar
havana
Forum-lid HC
Berichten: 25451
Lid geworden op: 22 jun 2006 10:54

Gebruikersavatar havana 11 apr 2017 08:44

Nieuwe batterij inderdaad, en ook de nieuwe D-Fly.

Plaats reactie