Strava: Vragen, Opmerkingen, Tips&Tricks

Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS
Zwasja
Forum-lid
Berichten: 130
Lid geworden op: 02 jul 2012 21:06

Zwasja 09 sep 2019 21:58

MarkVeenstra schreef:
09 sep 2019 11:48
Meer mensen die Chrome gebruiken, last van dat strava niet lekker scrolt? (pc).
Tijdens het scrollen door de dashboard, verspringen activiteiten steeds wat. En op een gegeven moment kom je steeds weer dezelfde activiteiten opnieuw tegen, alsof je weer opnieuw bovenaan begonnen was.
Dus als je na een weekend even snel doorkijkt wat anderen hebben uitgespookt dan kom je er nauwelijks doorheen.
Komt dat niet omdat je diverse Strava addons gebruikt? Die worden later geladen, voegen extra data toe aan Strava en duwen zo de Strava activiteiten naar beneden.

Gebruikersavatar
MarkVeenstra
Forum-lid
Berichten: 3600
Lid geworden op: 13 jun 2013 15:05
Locatie: Delft

Gebruikersavatar MarkVeenstra 10 sep 2019 08:27

Het is niet eenmalig dat het gebeurd, maar in de run van het scrollen. En dan kom je soms activiteiten weer opnieuw tegen die je eerder ook al gezien had. Alsof je een jump omhoog gemaakt hebt zeg maar.

Wellicht dat plugins en chrome in de mix wel hier debet aan zijn.., zal ook eens kijken of ik het in IE of firefox ook ervaar (al dan niet met plugins).

Het automatisch scrollen lijkt ook wel te werken trouwens.
WIND allrounder custom build 2015
Canyon Ultimate AL 2013

bakboord1
Forum-lid
Berichten: 189
Lid geworden op: 01 sep 2006 15:30

bakboord1 11 sep 2019 17:52

Sinds de zomer ben ik aan het herstellen van een blessure en moet ik mijn conditie weer opbouwen. Voor de zomer was deze beter en dus krijg ik nu iedere keer te zien dat mijn rit me meer moeite dan gemiddeld kost. Is dit ergens te resetten zodat ik mijn huidige herstel kan monitoren?

Gebruikersavatar
fredmtb-sport
Forum-lid
Berichten: 1353
Lid geworden op: 11 jul 2009 14:16
Locatie: Soest
Contact

Gebruikersavatar fredmtb-sport 11 sep 2019 18:34

Dat gaat volgens mij niet, nieuw account=nieuwe kansen.
Maar ik zou me er geen zorgen over maken en proberen het als een stimulans te zien.
Stop met wijzen naar een ander, een goed imago begint vooral ook bij je zelf, :winkthumb:

Gebruikersavatar
jsprbcn
Forum-lid
Berichten: 2049
Lid geworden op: 20 jan 2011 23:40
Locatie: barcelona
Contact

Gebruikersavatar jsprbcn 12 sep 2019 13:32

Dat wilde ik ook en inderdaad een nieuw account maken is de enige oplossing hier.

Gebruikersavatar
RVV
Forum-lid
Berichten: 1286
Lid geworden op: 12 apr 2014 16:12

Gebruikersavatar RVV 12 sep 2019 14:26

Strava heeft nu een uitdaging lopen: the escape plan. Vreemd genoeg pakt die bij mij alleen maar mijn loopactiviteiten maar niet mijn fietsactiviteiten. ?! Iemand een idee wat het kan zijn?

Gebruikersavatar
JM_H
Forum-lid
Berichten: 1196
Lid geworden op: 25 jul 2013 13:17
Locatie: Betuwe

Gebruikersavatar JM_H 12 sep 2019 16:24

Hoe zie je dat? / Wat zie je dan?
Afbeelding

Gebruikersavatar
RVV
Forum-lid
Berichten: 1286
Lid geworden op: 12 apr 2014 16:12

Gebruikersavatar RVV 12 sep 2019 19:32

Afbeelding

Ik heb deze maandag 80 km gefietst en dinsdag 130 km maar ze staan niet in het overzicht

krispie76
Forum-lid
Berichten: 29
Lid geworden op: 08 mei 2017 22:32

krispie76 12 sep 2019 22:00

Ik ben net terug van een wandelvakantie. Mijn kalender van de escape uitdaging staat dan ook vol met schoentjes.
Vandaag mijn eerste fietstocht gemaakt en die staat toch netjes geregistreerd.
Misschien eens contact opnemen met strava?

Gebruikersavatar
JM_H
Forum-lid
Berichten: 1196
Lid geworden op: 25 jul 2013 13:17
Locatie: Betuwe

Gebruikersavatar JM_H 12 sep 2019 23:04

Inderdaad, zou gewoon moeten werken.
Afbeelding

Mate
Forum-lid
Berichten: 9
Lid geworden op: 18 aug 2019 20:22

Mate 13 sep 2019 16:56

Weet iemand hoe je een route, welke iedereen ( ook niet summit leden) in Strava routebouwer kan maken, over kan zetten in de fietscomputer? In mijn geval de Wahoo ELEMNT .

bakboord1
Forum-lid
Berichten: 189
Lid geworden op: 01 sep 2006 15:30

bakboord1 13 sep 2019 18:16

Mate schreef:
13 sep 2019 16:56
Weet iemand hoe je een route, welke iedereen ( ook niet summit leden) in Strava routebouwer kan maken, over kan zetten in de fietscomputer? In mijn geval de Wahoo ELEMNT .
Heb je je Elemnt aan Strava gekoppeld?
Bij mij is het in Strava een route maken, daarna op de Elemnt naar routes gaan en synchroniseren. Dan haalt ie ze binnen.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten