Het voordeel is dat mijn vrouw er ook redelijk goed kan eten, en dat is eigenlijk het belangrijkste ( gluten en tarwe allergie ). Heeft al 2 x een ambulance gezien van binnen met een anafylactische shock. Voor haar is uit eten gaan echt GEEN pretje, maar echt een uitdaging. Een kleine greep uit de dingen die we hebben meegemaakt in restaurant :
* O ja sorry we hebben de frietjes gebakken in vet waar ook de kroketten in gaan. ( 2 Ster review )
* O oeps , een wafeltje op een ijsje. ( 1Ster review )
* Een soort van kaasstengelt over een zalm gerecht want het staat zo vrolijk. Kon ik alleen mijn biefstukje knauwen en mijn vrouw weer 20 minuten wachten op haar gerecht. ( slechte 1 Ster review )
* Glutenvrij broodje bakken in de oven waar gewoon brood tegelijk gebakken wordt. ( Doe het niet .... slechte review )
* Soep bestellen ( kan dat glutenvij ?? Tuurlijk mevrouw geen probleem ). En dan aan de rand van de schotel/ bord gewoon paar plakken normal stokbrood kwakken. ( 1 Ster was teveel ). 5 verschillende personen aan tafel die we moesten uitleggen wat glutenvrij is - en wat een allergie is.
En dan bellen we sowieso altijd twee dagen van tevoren, of we überhaupt kunnen komen eten ivm allergie !! Er zijn wel een paar plekken waar goed eten mogelijk is, maar die zijn echt zeldzaam. Pas nog mensen gesproken die speciaal vanuit Rotterdam naar Dishoek kwamen ( strandtent de Zeebries ). Gespecialiseerd in glutenvrij / lactose vrij en andere allergieën en eetwensen.
Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.
Het wordt vanavond Pappardelle al ragu di Cinghiale (recept op m'n kookblog)
In Toscana leren eten en toen m'n lief mij daar na een paar strade bianche stond op te wachten (nota bene in Montalcino!!!) als lunch van genoten.............
Sindsdien maak ik het ieder wildseizoen. Maak ik een ruime pan en vries ik een paar porties in.
Warme volle smaak en hoewel ik een liefhebber ben van ECHTE (iets anders dan tomatensaus) Bolognesesaus is deze ragu di Cinghiale voor mij toch de kampioen van de vleessauzen.
Stevig glaasje rood erbij........simpel, smakelijk
In Toscana leren eten en toen m'n lief mij daar na een paar strade bianche stond op te wachten (nota bene in Montalcino!!!) als lunch van genoten.............
Sindsdien maak ik het ieder wildseizoen. Maak ik een ruime pan en vries ik een paar porties in.
Warme volle smaak en hoewel ik een liefhebber ben van ECHTE (iets anders dan tomatensaus) Bolognesesaus is deze ragu di Cinghiale voor mij toch de kampioen van de vleessauzen.
Stevig glaasje rood erbij........simpel, smakelijk
-
Dubbeldekker
- Forum-lid
- Berichten: 2391
- Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54
Heerlijk!! Ook een van mijn favorieten. Als het jachtseizoen weer begonnen is hier in Frankrijk krijgen we altijd wel wat stukken wild zwijn.
En op de hout gestookte cuisinière hier kan het gerust een halve dag op staan.
Eet smakelijk Gerard !!
En op de hout gestookte cuisinière hier kan het gerust een halve dag op staan.
Eet smakelijk Gerard !!
Adversity is the Catalyst of Change