Deelnemers stellen zich voor en een uitgebreid scala aan andere onderwerpen.

Het Stel-je-eens-voor-Topic

Gebruikersavatar
marconi
Forum-lid
Berichten: 2459
Lid geworden op: 10 mei 2004 14:00

Gebruikersavatar marconi 01 jul 2005 13:41

Vanwaar die  Sjembek ? Jamliefhebber?
Autografo Fausto Coppi originale! @ Pavia, augustus 1955

sjembek
Forum-lid
Berichten: 58
Lid geworden op: 23 jun 2005 01:08

sjembek 01 jul 2005 15:21


Quoten: Origineel geplaatst door Marconi op 01 Juli 2005

Vanwaar die  Sjembek ? Jamliefhebber?


Is een naam die mijn vrienden hebben bedacht, en ik ben er trots op! Ik sta meestal met een enorme grijns op me'n bek, vandaar! Sjembek is een nijmeegs scheldwoord, maar het boeit niet, ik vind het een mooie bijnaam (en hij is op bijna elk forum vrij )
As a final touch god created the Dutch!

Gebruikersavatar
marconi
Forum-lid
Berichten: 2459
Lid geworden op: 10 mei 2004 14:00

Gebruikersavatar marconi 01 jul 2005 19:34

OK Sjembek, keep smiling!
Autografo Fausto Coppi originale! @ Pavia, augustus 1955

marcello
Forum-lid
Berichten: 474
Lid geworden op: 26 jan 2005 01:55

marcello 07 jul 2005 13:51

Quoten: Origineel geplaatst door big rosa op 07 Juli 2005


/uoten: Origineel geplaatst door RonnyF op 28 Juni 2005


Hallo,
Ik zal me ook maar even voorstellen.
Ik ben Ronny 33jaar en sinds een maand of 2 in het bezit van een giant terrago.Het MTB-virus heeft ook mij te pakken.Ben ook sinds 2 maand van het roken af en kan nu al merken dat mijn conditie er op vooruit gaat.


Dat hoor ik graag Ronny!!! Maar let op wat Rosa zegt, want dat is waar. Ik kan mezelf goed vinden in zijn verhaal. Ik rook niet meer sinds augustus 2003. Ik weet nog goed hoe m'n eerste 40km was.. ik heb het nog nooit zo slecht gehad, alles deed m'n zeer en m'n rikketik maakt overuren, maar nu ruim 6mnd later doe ik 100+km zonder enig probleem met een gemiddelde tussen de 28.7 / 29.6. Zolang je je training maar rustig opbouwt, dan kunnen je spieren ook wennen.
Veel fietsplezier!!!
 

tom@bikez.com
Forum-lid
Berichten: 2
Lid geworden op: 07 aug 2005 15:59

tom@bikez.com 07 aug 2005 16:07

Hallo allemaal, ik zal me ook even voorstellen, ik ben nieuw op dit forum maar al jaren actief op andere fora's (hoofdzakelijk voor auto's en motoren) ,Ik ben Tom uit Zwolle , 28lentes jong en al 12 jaar werkzaam in de rijwielbranche, ik heb inmiddels bij 4 bedrijven gewerkt en sinds afgelopen juli gestopt bij mijn werk in Vaassen. Dit meer omdat ik niet echt in de club paste  (zo voelde het in ieder geval) Nu ben ik nog opzoek naar een ander rijwielbedrijf dichter in de buurt. Mijn hobby's zijn natuurlijk fietsen, motoren en Honda auto's , ik heb zelf honda integra type R gereden maar autorijden werd me te duur en heb nu een motor een Honda VTR 1000sp2 van 2003.
Ook fiets ik veel op mijn Koga Miyata Lightspeed van vorig jaar.
Ik hoop een leuk aandeel te kunnen geven op dit forum aangezien ik toch aardig wat kennis heb opgebouwd de laatste jaren.
Honda VTR1000 SP2 Black edition, still looking for work.

lange63
Forum-lid
Berichten: 264
Lid geworden op: 03 jul 2005 23:52

lange63 07 aug 2005 23:51

Ik lees al een tijdje mee, dus laat ik me maar eens voorstellen. Mijn naam is Ardwil Goedegebuur, ben 42 en woon in Dordrecht. Na een jaar aardig wat kilometertjes op een hybride fiets te hebben afgelegd is het er dit voorjaar (juni) van gekomen: een racefiets aangeschaft (Bulls, 105 afgemonteerd). Het frame is lekker hoog (66 cm), dat moet ook wel want ik meet 203 cm.
De houding op een raceframe vond ik in het begin wel erg wennen (onconfortabel). Inmiddels ben ik een dikke 1200 km verder en voelt het allemaal veel natuurlijker aan.
(Voorlopig?) hoogtepunt met de fiets was afgelopen maand: fiets mee naar de franse Alpen en tussen het bergwandelen met vrouw en dochter door de Izoard en de Angnel beklommen. Vooral die laatste col is hééél mooi!!
Kortom: de smaak te pakken!
 
 
staal.....what else.....??

eddiebouncer
Forum-lid
Berichten: 504
Lid geworden op: 06 apr 2004 15:44

eddiebouncer 09 aug 2005 02:13

Doe alweer een tijdje mee op dit forum, dus daar gaat ie dan: M'n echte naam is Edwin, 26 jr en ben student in Delft. Forumnaam en bijnaam 'Eddie Bouncer' heb ik te danken aan het feit dat ik nogal vaak onderuit ga. Laatste ongewild contact met het asfalt was tijdens de AGR 2005...
Ben begonnen op een oude peugeot, die bij ons voor op de stoep lag. Aangegeven bij de politie en nooit meer wat van gehoord. Grootste wapenfeit hiermee was met vrienden in 1 dag vanuit nederland naar de franse grens en terug
Toen een 2e-hands Batavus competition overgekocht en ook toertochten gaan doen. 1x op fietsvakantie geweest in zuid-oost Spanje en daar oa de Pico Veleta bedwongen.
Ik heb sinds een maandje oid een nieuwe fiets, een Red Bull. Zo was ik ook op dit forum terecht gekomen om info in te winnen voor een nieuwe fiets. As za'dag is tie te 'bewonderen' bij Luik-Bastenaken-Luik :p
Mijn fiets is bezeten!

maikel
Forum-lid
Berichten: 16
Lid geworden op: 10 aug 2005 16:14

maikel 11 aug 2005 13:52

Halleekes,
Ook ik lees al een tijdje mee. Waarom? Ik heb besloten om weer te gaan fietsen.
Mijn naam is Maikel en ben 33 jaar. Toen ik 16 was kocht ik mijn eerste racefiets. Een Orbea. Mooie fiets. Ik weet niet meer welk type en welke afmontage, maar was in die tijd best prijzig. Ik heb daar op gereden tot mijn 21-22ste jaar. Best veel km afgelegd. Helaas moest ik de fiets verkopen aan mijn vader om centjes te hebben voor een vakantie met vrienden. ik studeerde nog en had weinig poen, maar wilde toch op vakantie. ik heb daarna niet meer omgekeken naar fietsen. Ik kreeg andere hobbys. Toch altijd wel het profcircuit bijgehouden op TV en dergelijke.
Nu begint het weer te kriebelen en heb een TREK 1500 gekocht die over 2 weken in mijn bezit komt. (hopelijk).
Vol frisse moed ga ik weer aan de slag. Voornamelijk voor mijn gezondheid. Ik ben 1.85 en weeg 85 kg. Met een vet% van 20. Is teveel !!!!!!!!!!Ik weet het maar het goede leven van de afgelopen jaren en het weinig sporten  heeft een aanslag gepleegd op mijn lichaam.
andere hobby's:
- Golf (nu 3,5 jaar)
- Mijn hond. labrador van 3 maanden. (=geinig)
Verder ben ik nog getrouwd, hebben geen kinderen en we wonen in een pitoresk dorpje in Noord Brabant.
Zoooo. Een stukje duidelijkheid achter mijn naam.
Verder hoop ik een leuke bijdrage te kunnen leveren aan het forum en zal ik veel leren van jullie berichten en bijdrages. GA ZO DOOR !!
 
mzzzzzzzzzl, MIK (=mijn bijnaam)
--** mzzzl MIK **--

laura
Forum-lid
Berichten: 7
Lid geworden op: 13 aug 2005 01:13

laura 14 aug 2005 02:16

Dan zal ik me ook maar even voorstellen
Ik ben Laura, 15 jaar oud en kom uit Den-haag. Ik ben begonnen met fietsen toen ik net 7 jaar was. Het zat eigelijk niet echt in de familie, maar toen mijn broer eenmaal begon met fietsen ben ik een paar weken daarna ook begonnen met wielrennen. Ik vond het meteen heel erg leuk en wilde dan ook zo snel mogelijk aan de start staan in categorie 1 met de wedstrijdjes. Dat jaar won ik dan ook mijn eerste wedstrijdje en vele prijzen. Ik heb de jaren erna vele podium plaatsen veroverd. Maar op een gegeven moment zag ik wel dat de jongens sterker werden en ik er meer voor moest doen om voorin te blijven rijden.
Naast de standaard training op dinsdag en donderdag avond ging ik ook 's winters naar de baan op vrijdag en zat ik in het schaatsteam van mijn school. Met schaatsen moest ik dan trainen op maandag en vrijdag en nog wedstrijden in het weekend. Dat werd op een gegeven moment teveel waardoor ik uit het team ben gestapt. Ik was wel heel sterk geworden door de trainingen en behaalde mijn derde podium plaats op het Nederlands kampioen schap dat jaar.
Ik had dan wel twee tweede plaatsen en één derde plaats bij het Nederlands kampioenschap, maar ik had nog steeds die rood wit blauw trui niet! Ik besloot om veel te trainen om het dan voor de laatste keer te proberen omdat ik daarna naar de nieuweling dames zou gaan. Helaas liep ik een knie blessure op en kwam ik heel hard ten val bij een wedstrijd. Ondanks dat ging het toch wel lekker bij het NK. Helaas zijn er wat dingen gebeurd in de laatste ronde waardoor een meisje het mij onmogelijk maakte om nog voorin mee te sprinten.
Na het NK heb ik rust genomen en heb ik geen wedstrijden meer gereden. En begin dit jaar ben ik dan weer begonnen met trainen. Het was wel weer even wennen, ik had net een nieuwe fiets, ik ben van vereniging veranderd omdat ze bij mijn vorig club geen dames hadden. En het tempo bij de nieuweling dames was hoger dan ik had verwacht, gelukkig kan ik het nu redelijk bij houden en zit dan met de meeste criteriums bij de eerste 20. Het is jammer dat we de meeste wedstrijden samen met de junior dames rijden omdat hun tempo nog hoger ligt dan bij de nieuwelingen.
Maar goed, ik ga in de winter weer veel op de baan rijden en hoop volgend jaar als tweede jaars nieuweling dame bij de top 10 te rijden.  
Meer over mij ken je op www.laurapanneman.tk vinden. Alleen gaat me website pas op 5 September weer online omdat er teveel bezoekers waren ofzo.
Groetjes Laura

mplo001
Forum-lid
Berichten: 13
Lid geworden op: 13 aug 2005 15:02

mplo001 14 aug 2005 14:50

Mijn naam is maarten, ik ben 16 jaren oud. Mijn hobbys zijn fietsen en fietsen maken. Ik werk zelf bij een fietsen maker ganaamd koevermans. (www.koevermans-fietsen.nl) neem hier een kijkje als je zin hebt.
Ik ben via ijn werk in de fietsen wereld beland. Het bevalt mij hier erg goed. Ik hoop dat ik veel goede meningen en adviezen hier op het forum kan geven.
 
groet maarten

Gebruikersavatar
daniel1975
Forum-lid HC
Berichten: 31659
Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14

Gebruikersavatar daniel1975 14 aug 2005 16:15

Welkom ieder!!
Laura, bij welke vereniging rijd je nu?
People listen to reply, not to understand

Plaats reactie