Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS

iemand al de Garmin edge 705??

henkv
Forum-lid
Berichten: 1384
Lid geworden op: 27 dec 2006 19:15
Locatie: Annecy (FR)
Contact

henkv 17 dec 2010 09:50

WC, check eens of je in \Garmin nog gupdate.GCD of een equivalent hebt staan. Zo ja, verwijderen. Schijnbaar kan deze niet automatisch verwijdert worden. Eventueel een disk verify / repair uitvoeren.
Mijn trainingen op bikeplanner.com

whocares
Forum-lid
Berichten: 2889
Lid geworden op: 25 feb 2005 19:28

whocares 18 dec 2010 18:59

[quote="HenkV"]WC, check eens of je in \Garmin nog gupdate.GCD of een equivalent hebt staan. Zo ja, verwijderen. Schijnbaar kan deze niet automatisch verwijdert worden. Eventueel een disk verify / repair uitvoeren.[/quote]

De oude GCD is verwijderd en dus geen bericht meer . Bedankt .
It ain\'t what you do , it\'s the way that you do it.

lunitic
Forum-lid
Berichten: 347
Lid geworden op: 05 sep 2008 21:41

lunitic 24 dec 2010 13:16

Weet iemand of dat het met de 705 ook mogelijk is om je hartslag en cadans te registeren (en uit te lezen) zonder dat je echt gefietst hebt. Dus bijv bij gebruik op de tacx?
Hij zou dus de data moeten koppelen aan de tijd ipv aan de afgelegde afstand.

stillekracht
Forum-lid
Berichten: 914
Lid geworden op: 02 dec 2008 22:48

stillekracht 24 dec 2010 13:35

Yep, dat doet de 705 standaard. Moet je natuurlijk wel de borstband om hebben en de cadanssensor gemonteerd hebben.

Gebruikersavatar
amclassic-fan
Moderator
Berichten: 24328
Lid geworden op: 23 jun 2004 17:56
Locatie: Leende

Gebruikersavatar amclassic-fan 24 dec 2010 17:35

En de automatische pauze functie (staat onder training) uitzetten ;)
‘Whatever you do, those other fuckers are doing more.’
Afbeelding

spiritwetteren
Forum-lid
Berichten: 628
Lid geworden op: 28 dec 2008 20:56

spiritwetteren 24 dec 2010 18:27

[quote="Amclassic-fan"]En de automatische pauze functie (staat onder training) uitzetten ;)[/quote]

Ik heb er al eens een nachtje mee geslapen!
We zijn er om elkander te helpen, nietwaar?

aristos
Forum-lid
Berichten: 576
Lid geworden op: 13 apr 2009 12:09

aristos 25 dec 2010 11:55

Als ik je partner was geweest, dan had ik er s nachts toch even mer je edge een rondje door je huis gelopen. Lijkt me lachen de volgende ochtend.
Canyon Aeroad 9.0 | Canyon Grand Canyon AL 29'er 7.9 | Principia 700 Limited Edition Number 05

pinarello
Forum-lid
Berichten: 2669
Lid geworden op: 13 sep 2005 22:09

pinarello 25 dec 2010 11:56

[quote="who cares"][quote="HenkV"]WC, check eens of je in \Garmin nog gupdate.GCD of een equivalent hebt staan. Zo ja, verwijderen. Schijnbaar kan deze niet automatisch verwijdert worden. Eventueel een disk verify / repair uitvoeren.[/quote]

De oude GCD is verwijderd en dus geen bericht meer . Bedankt .

[/quote]

Dat was hier ook het probleem. Henk bedankt.
2021 Vogezen, Oostenrijk.

spiritwetteren
Forum-lid
Berichten: 628
Lid geworden op: 28 dec 2008 20:56

spiritwetteren 25 dec 2010 12:53

[quote="Aristos"]Als ik je partner was geweest, dan had ik er s nachts toch even mer je edge een rondje door je huis gelopen. Lijkt me lachen de volgende ochtend.[/quote]

Moet dan wel de borstband mee hebben of ik ben tijdje zonder hartslag!
We zijn er om elkander te helpen, nietwaar?

Gebruikersavatar
Kiekeboe
Forum-lid
Berichten: 2085
Lid geworden op: 31 mar 2010 11:03
Locatie: West-Vlaanderen (B)

Gebruikersavatar Kiekeboe 26 dec 2010 20:00

en dames en heren?
Is het nu de "moeite" om te updaten naar 3.3? (nog op 3.1 momenteel)
En ben je nu al je data kwijt na de update?

UPDATE, reeds uitgevoerd ondertussen.

Gebruikersavatar
peterj
Forum-lid
Berichten: 1480
Lid geworden op: 06 apr 2006 01:19
Locatie: West Brabant

Gebruikersavatar peterj 26 dec 2010 21:06

[quote="kiekeboeboe"]en dames en heren?
Is het nu de "moeite" om te updaten naar 3.3? (nog op 3.1 momenteel)
En ben je nu al je data kwijt na de update?

UPDATE, reeds uitgevoerd ondertussen.[/quote]

En? data kwijt?
Mijn enige doel is trainen totdat ik geen pijn meer voel.

refie
Forum-lid
Berichten: 570
Lid geworden op: 23 jan 2006 09:52

refie 27 dec 2010 10:33

Data staat er na update nog allemaal op, alleen wordt die niet meer weergegeven in de edge 705. Maar als je de historie in TC,MB GC hebt wat is dan het probleem dat de historie niet meer zichtbaar is?
Canyon Endurace SLX DISC 8.0 Di2
Niner RLT 9 RDO
Grand Canyon SLX 9.0
SW Roubaix
SW Epic

Plaats reactie