Helaas voor jouw nog te schrijven 'kookboek' maar familierecepten worden niet gedeeld.Dubbeldekker schreef: ↑16 dec 2025 21:18 Ben wel benieuwd naar jouw recept. De tagliatelle klopt in elk geval, nooit spaghetti bij een authentieke ragù!
Maar de saus ben ik erg benieuwd naar. (Bij voorkeur de jouwe, niet een chatgpt braaksel svp)
Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless
Wij zijn nog niet zo ver maar vandaag de kalkoen en de lamsbout bij de 'keurslager' besteld, want:
Kerstavond de kalkoen met o.a. kastanjes, champignons en een Beaujolais wijn en Canard-Duchêne champagne.
1e Kerstdag de lamsbout, flageolets boontjes en een Montagne Saint-Émilion wijn en Canard-Duchêne champagne.
Tja, de rest van de week de restanten.
Kerstavond de kalkoen met o.a. kastanjes, champignons en een Beaujolais wijn en Canard-Duchêne champagne.
1e Kerstdag de lamsbout, flageolets boontjes en een Montagne Saint-Émilion wijn en Canard-Duchêne champagne.
Tja, de rest van de week de restanten.
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless
Gisteren en vandaag Brasato al Barolo gemaakt. Was erg lekker en redelijk goed gelukt al heeft alles misschien iets te lang in de oven gestaan. Vrij simpel gerecht om te maken ook. Qua smaak had ik, ondanks dat het lekker was er misschien wel wat meer van verwacht. Ook qua panruimte een uitdaging, wilde dit eigenlijk eind januari maken voor een diner met vrienden (12 man) maar het zijn flinke lappen vlees dan.