Is wel erg lang geleden, mijn vrouw vind het verschrikkelijk en gaat dat dus ook niet maken!
Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.
-
scottpch64
- Forum-lid
- Berichten: 1206
- Lid geworden op: 29 apr 2019 14:00
Vroegah toen ik nog thuis woonde kreeg ik 's middags wel eens lever, in de pan gebakken met uien. Heerlijk soppen met boterham in de jus en lekker die lever weghappen...
Is wel erg lang geleden, mijn vrouw vind het verschrikkelijk en gaat dat dus ook niet maken!
Is wel erg lang geleden, mijn vrouw vind het verschrikkelijk en gaat dat dus ook niet maken!
De afgelopen week dus "Lapin chasseur au vin rouge", daarna in de week een "Boeuf Bourguignon" en vandaag dus "Choucroute maison". Omdat van deze gerechten op een dag niet alles kunnen worden gegeten - wij zijn met zijn tweeën - blijven er dus porties ingevroren over die deze week zullen worden opgewarmd. Volgende week zal de kalkoen voor Kerst worden besteld. 
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless
- CampaYolo
- Forum-lid
- Berichten: 1296
- Lid geworden op: 01 sep 2020 18:54
- Locatie: Daar waar Brabant Zeeland kust
Omdat ik gisteren in Yerseke een wielsetje op ben gaan halen heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat lokale lekkernijen mee te nemen.
Naturel, met soja en gegratineerd. Kreuses en platte. Een mooie schaal met oesters en een flesje Cremant de Bourgogne.
Om de maag goed te vullen daarna een ordinair pannetje mossels.
Naturel, met soja en gegratineerd. Kreuses en platte. Een mooie schaal met oesters en een flesje Cremant de Bourgogne.
Om de maag goed te vullen daarna een ordinair pannetje mossels.
Vroeger, toen de remblokjes van rubber waren en de velgen van staal.
-
Dubbeldekker
- Forum-lid
- Berichten: 2280
- Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54
Dan ben je vermoedelijk bij de oester proeverij in Yerseke geweest ?
Heerlijke plek dat
er zijn er meerdere in die hoek maar ik vind Oesterij Dhoogte de mooiste
Heerlijke plek dat
Adversity is the Catalyst of Change
- CampaYolo
- Forum-lid
- Berichten: 1296
- Lid geworden op: 01 sep 2020 18:54
- Locatie: Daar waar Brabant Zeeland kust
Klopt, je kan daar ook leuk zitten. Alle plekjes aan de dijk zijn eigenlijk wel prima. Bij Pekaar heb ik ook al eens heerlijk gezeten.Dubbeldekker schreef: ↑04 jan 2025 15:31 Dan ben je vermoedelijk bij de oester proeverij in Yerseke geweest ?
Heerlijke plek dater zijn er meerdere in die hoek maar ik vind Oesterij Dhoogte de mooiste
Er was wel een flinke wachtrij van Belgen en andere badgasten. Misschien moet ik toch eens doorrijden naar het industrie terrein.
Vroeger, toen de remblokjes van rubber waren en de velgen van staal.
Na alle lekkernij met de kalkoen bij Kerst, de olliebollen bij Nieuwjaar vandaag een "Gigot d'Agneau au four" met "Flageolets (peulvrucht geweekt dus geen blik)" vooraf gegaan door een wildpaté, afgesloten met een blauwschimmelkaas alles te samen met een heerlijke fles "Fleury". 
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless
Dat is inderdaad lekker. Ik bak altijd zelf, gewoon met meel, water, klontje boter, snufje zout en droge gist. Wel in de broodbakmachine zodat het elke ochtend vers is en lekker ruikt in de keuken.
Als je een beetje weet waar je meel kunt scoren (een aardige bakker helpt heel veel), is het ook nog eens goedkoop. Ex. afschrijving van de broodbakmachine zit ik nu op ca. 70 cent voor een brood van 900 gram.
Als je een beetje weet waar je meel kunt scoren (een aardige bakker helpt heel veel), is het ook nog eens goedkoop. Ex. afschrijving van de broodbakmachine zit ik nu op ca. 70 cent voor een brood van 900 gram.
Campagnolo Ultra Dork
-
Dubbeldekker
- Forum-lid
- Berichten: 2280
- Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54
Da’s wel heel goedkoop hoor! Reken je daar ook de energie voor het bakken in mee? Of bak je er meerdere per sessie?
Adversity is the Catalyst of Change
-
Dubbeldekker
- Forum-lid
- Berichten: 2280
- Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54
Waarom zou je in Frankrijk je eigen brood bakken als je voor €0,45 een heerlijke baguette koopt ?!
Bij een echte bakker he! Niet de Lidl’s, Aldi’s èn Intermarché’s die hun prefabricage, ter plekke afgebakken broden al voor €0,34 aanbieden.
Bij een echte bakker he! Niet de Lidl’s, Aldi’s èn Intermarché’s die hun prefabricage, ter plekke afgebakken broden al voor €0,34 aanbieden.
Adversity is the Catalyst of Change
- daniel1975
- Forum-lid HC
- Berichten: 43283
- Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14
Een makkie gisteravond (maar wel met zelf langzaam gegaarde poten op de Greenegg) en zelfgemaakte appelmoes
https://youtu.be/S90lgZCLWIM?si=gpWXZTV_MncWLxRT
https://youtu.be/S90lgZCLWIM?si=gpWXZTV_MncWLxRT
Als ze mij missen, dan ben ik…….FIETSEN!