Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS

Garmin Edge 830

Gebruikersavatar
Joseba
Forum-lid
Berichten: 2604
Lid geworden op: 19 jan 2007 21:19

Gebruikersavatar Joseba 04 mei 2023 06:42

0475 schreef: 02 mei 2023 20:44 Op iPhone was dat nooit mogelijk, alleen bij Android. Nieuwe telefoon?
Geen nieuwe telefoon, Android inderdaad. Mogelijk toch iets met een update te maken van een van beiden. Volgens mij heb ik op mijn Venu nog wel die optie. Eens kijken of ik elders meer info kan vinden. Op een 1030 van een vriend werkt het nog wel, vraag maar ff bij Garmin uitgezet (hoewel mijn ervaring met Garmin Support niet zo heel goed zijn)

Ramon73
Forum-lid
Berichten: 2050
Lid geworden op: 28 aug 2017 09:31

Ramon73 04 mei 2023 09:54

Joseba schreef: 02 mei 2023 19:17 Is de mogelijkheid om standaard antwoorden te verzenden als antwoord op binnenkomende mail, sms, whatsapp etc verdwenen? Kan het bericht wel lezen maar zie de optie tot antwoorden niet meer? Of is er iets in de instellingen wat ik niet goed heb staan? Heb zelf niets gewijzigd en had deze optie eerder wel.
Heb zoiets gehad met mijn Fenix 7 (jaja, da's geen Edge). Horloge ontkoppeld van de telefoon en opnieuw gekoppeld.
Toen zijn alle SMS antwoorden gewist in Connect Mobile (Android telefoon). Toen ik nieuwe antwoorden had aangemaakt, kon ik weer berichten met een vooraf ingesteld bericht beantwoorden.
Dogma F

Gebruikersavatar
Joseba
Forum-lid
Berichten: 2604
Lid geworden op: 19 jan 2007 21:19

Gebruikersavatar Joseba 05 mei 2023 13:06

Vreemde is dat ik vandaag op een Teams berichtje wel de mogelijkheid kreeg een standaard antwoord te sturen. Op whatsapp berichten niet. Ik ga eens ontkoppelen en alles opnieuw instellen. Garmin support laat zoals verwacht op zich wachten met een reactie.

NoChain
Forum-lid
Berichten: 1268
Lid geworden op: 04 sep 2011 20:18

NoChain 18 jun 2023 20:44

Nieuwe maand, nieuw probleem 🙈.

Het trainingeffect op mijn Garmin werkt niet meer. Aeroob krijg ik een score, maar anaeroob krijgen ik al enkele weken een dikke vette nul op het rekest.

jo_spr
Forum-lid
Berichten: 276
Lid geworden op: 21 jul 2006 10:01

jo_spr 06 dec 2023 18:08

Ik kan geen kaartupdate meer doen via Garmin Express. Edge geeft aan dat er nog 4,8 gb vrij is. Is dat te weinig? zo ja, welke bestanden kan ik weggooien. Of is het een ander probleem?

Gebruikersavatar
nijkie
Forum-lid HC
Berichten: 8370
Lid geworden op: 04 aug 2010 23:11
Locatie: Ernem

Gebruikersavatar nijkie 07 dec 2023 17:16

jo_spr schreef: 06 dec 2023 18:08 Ik kan geen kaartupdate meer doen via Garmin Express. Edge geeft aan dat er nog 4,8 gb vrij is. Is dat te weinig? zo ja, welke bestanden kan ik weggooien. Of is het een ander probleem?
Kaart verwijderen en de nieuwe kaart installeren.
Sensa GF White edition.
Sensa Gulia G2.
Cannondale Topstone 4

Nils Gekopfietsen
Forum-lid
Berichten: 74
Lid geworden op: 20 aug 2016 21:38

Nils Gekopfietsen 13 dec 2023 12:09

Ik heb een behoorlijke irritatie.... heb een Edge 830 die bij regen ( vermoedelijk door de druppels op het scherm ) op eens gaat wisselen tussen allerlei velden. Dit terwijl ik het scherm echt niet aanraak. Gaat soms ook knipperen. Als je 'm aan en uit zet is het vaak wel weer opgelost maar als het blijft regenen begint het weer. En is ook niet handig als je handschoenen aan hebt..... weet iemand of hier iets aan te doen is? Ik heb iemand eens horen zeggen dat je de gevoeligheid kan instellen maar dat kan ik nergens vinden.

bakboord1
Forum-lid
Berichten: 1992
Lid geworden op: 01 sep 2006 15:30

bakboord1 13 dec 2023 12:22

Je kunt het touchscreen uitschakelen.

0475
Forum-lid
Berichten: 779
Lid geworden op: 05 apr 2020 09:56

0475 13 dec 2023 15:33

bakboord1 schreef: 13 dec 2023 12:22 Je kunt het touchscreen uitschakelen.
Tijdens het fietsen kort op de aan/uit knop drukken om te vergrendelen en weer te ontgrendelen.

Nils Gekopfietsen
Forum-lid
Berichten: 74
Lid geworden op: 20 aug 2016 21:38

Nils Gekopfietsen 14 dec 2023 14:48

bakboord1 schreef: 13 dec 2023 12:22 Je kunt het touchscreen uitschakelen.
Zonder touchscreen kan je je rit toch niet opslaan nadat je op pauze hebt gedrukt na het afronden van je rit?

Woefdram
Forum-lid
Berichten: 2190
Lid geworden op: 06 jan 2012 17:48

Woefdram 15 dec 2023 07:54

Je kunt aan het einde het touchscreen toch weer aan zetten en dan op stop/save drukken?

Nils Gekopfietsen
Forum-lid
Berichten: 74
Lid geworden op: 20 aug 2016 21:38

Nils Gekopfietsen 22 dec 2023 17:06

Woefdram schreef: 15 dec 2023 07:54 Je kunt aan het einde het touchscreen toch weer aan zetten en dan op stop/save drukken?
Ik ga het proberen! Dank je!

Plaats reactie