Van simpele km-tellers tot vermogensmeters en GPS

Wahoo Elemnt Bolt gps bike computer

SandeR.
Forum-lid
Berichten: 90
Lid geworden op: 08 jul 2014 18:57

SandeR. 09 nov 2022 19:13

Ik krijg met geen mogelijkheid de geselcteerde strava live segments op mijn wahoo bolt. Als ik op sync drukt gaat die even syncen en vervolgens staat er ‘allen gesynchroniseerd’ maar zie niks staan. Heb de wahoo al gereset - wahoo app uigelogd en opnieuw geïnstalleerd - strava app uitgelogd en opnieuw geïnstalleerd. Opnieuw gekoppeld met telefoon en strava - niks werkt.

Iemand tips?

Gerwin89
Forum-lid
Berichten: 354
Lid geworden op: 14 mar 2019 14:22

Gerwin89 09 nov 2022 20:34

Heb je wel die pagina aan staan?

Gebruikersavatar
Kiekeboe
Forum-lid
Berichten: 2085
Lid geworden op: 31 mar 2010 11:03
Locatie: West-Vlaanderen (B)

Gebruikersavatar Kiekeboe 09 nov 2022 20:45

SandeR. schreef: 09 nov 2022 19:13 Ik krijg met geen mogelijkheid de geselcteerde strava live segments op mijn wahoo bolt. Als ik op sync drukt gaat die even syncen en vervolgens staat er ‘allen gesynchroniseerd’ maar zie niks staan. Heb de wahoo al gereset - wahoo app uigelogd en opnieuw geïnstalleerd - strava app uitgelogd en opnieuw geïnstalleerd. Opnieuw gekoppeld met telefoon en strava - niks werkt.

Iemand tips?
Heb je een betalend lidmaatschap op Strava?

SandeR.
Forum-lid
Berichten: 90
Lid geworden op: 08 jul 2014 18:57

SandeR. 09 nov 2022 20:46

Ja ik heb strava premium - de vinkjes van strava live segments staan ook aan.

Gerwin89
Forum-lid
Berichten: 354
Lid geworden op: 14 mar 2019 14:22

Gerwin89 09 nov 2022 21:14

In de app moet je die pagina van live segmenten aanzetten, en dan staat er op de wahoo zelf een extra pagina.
Zie je die op de wahoo?

SandeR.
Forum-lid
Berichten: 90
Lid geworden op: 08 jul 2014 18:57

SandeR. 09 nov 2022 21:20

Ja die pagina op de wahoo zelf zie ik. Daar kan ik ook syncen. Maar na 10 seconden is die klaar en dan blijft die pagina/lijst leeg.

Gerwin89
Forum-lid
Berichten: 354
Lid geworden op: 14 mar 2019 14:22

Gerwin89 09 nov 2022 21:25

En als je eens een segment dicht in de buurt pakt en er dan over heen rijdt...

SandeR.
Forum-lid
Berichten: 90
Lid geworden op: 08 jul 2014 18:57

SandeR. 09 nov 2022 22:55

Nee ook niet, heb diverse segmenten in of net buiten het dorp.. ik ga kijken of er een nederlandse servicedesk is van Wahoo

Gerwin89
Forum-lid
Berichten: 354
Lid geworden op: 14 mar 2019 14:22

Gerwin89 09 nov 2022 22:57

Je kan op de wahoo site vrij eenvoudig een ticket aan maken.
Wel in het Engels.
Ze reageren daar vrij snel op.

SandeR.
Forum-lid
Berichten: 90
Lid geworden op: 08 jul 2014 18:57

SandeR. 10 nov 2022 18:42

Dank je, heb ik gedaan vandaag. Zowel Strava als Wahoo. Beetje kastje naar de muur en doorverwezen naar de website voor troubleshooting. Zag wel een opmerking staan over dat er in het strava account een error kan zitten met betaald en onbetaald lidmaatschap. Dus nu even wachten op de reactie van strava.

SandeR.
Forum-lid
Berichten: 90
Lid geworden op: 08 jul 2014 18:57

SandeR. 11 nov 2022 19:41

Na heel veel mailtjes heen en weer met Wahoo en Strava is het gelukt. Het had met mijn betaald abonement te maken die blijkbaar niet goed gekoppeld was. Had een artikel gelezen op Reddit en dit aangegeven bij Strava. Yeeeh!

Swedish Chef
Forum-lid
Berichten: 1224
Lid geworden op: 05 apr 2012 20:16
Locatie: Enschede

Swedish Chef 13 nov 2022 22:08

Ik deed gisteren een route met daarin een paar klimmetjes en daarbij schakelde de Bolt (versie 2) naar een (voor mij) nieuw scherm waarop de aankondiging van het begin van de klim stond en er gedurende de klim een eigen ‘klim-‘scherm getoond werd. Had ik niet eerder gehad. Mijn instellingen had ik niet gewijzigd.

Bij de laatste update van de wahoo staat het volgende aangegeven:

BOLT WB15-15475 - 4 November, 2022

Fixed: Pagination for users with custom pages, when using Routes / Summit Segments

Kan iemand bevestigen dat deze update zorgt voor deze verandering? De omschrijving vind ik een beetje cryptisch)
Ik moet nog bedenken of ik dit zo wil houden of dat ik de instellingen maar ga aanpassen.

Plaats reactie